English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 11 June 2016, 12:36   #1
HanSolo
Registered User

 
Join Date: Aug 2014
Location: Gdynia/Poland
Posts: 143
Crash with current winuae

Sometimes I got it when I work with SimpleCat (MUI 4.0 current) and directory opus text viewer.
Attached Files
File Type: dmp winuae_x64_3.3.0_R_2016.06.11_12.31.20.dmp (134.2 KB, 24 views)
File Type: uae 060.uae (12.0 KB, 25 views)
HanSolo is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 June 2016, 13:24   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,513
Blizzard SCSI related, write to blizzard scsi registers but blizzard scsi object pointer is null. That makes no sense.. It is possible something overwrites it but finding it without easy test case will be practically impossible.

Enable logging (paths panel or run with -log command line parameter) perhaps it shows something useful.
Toni Wilen is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 3.2.2 Crash SubV support.WinUAE 3 11 January 2016 20:44
Crash with WinUAE 3.0.0 tero support.WinUAE 5 21 December 2014 08:44
WinUAE 2.8.1 Crash Saghalie support.WinUAE 1 06 November 2014 08:12
WinUAE 2.7.0 Crash BlackByte support.WinUAE 8 13 December 2013 11:13
another WinUAE 1.5.1 crash jharrison support.WinUAE 4 04 September 2008 16:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11194 seconds with 12 queries