English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 03 June 2016, 11:59   #1
ED-209
Registered User

ED-209's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: OCP
Age: 37
Posts: 976
Artcore by Scoopex - hidden part crash

I can't seem to get the hidden part working in Artcore.
It always results in guru.. I've tried many different winuae configs - 3.0/3.1, 020/030, no fast or externals etc. I also tried 3 different versions of the slideshow.

So I'm wondering whether this is config issue, or problem with the slideshow itself.
To find the hidden part just take the first left in the maze, walk all the way to the end and left click on a wall.
ED-209 is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 June 2016, 05:30   #2
ED-209
Registered User

ED-209's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: OCP
Age: 37
Posts: 976
As it happens you need to find the correct spot.. if LMB is used on any other wall in the 'hidden area' then it will guru (interesting punishment )
ED-209 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Games with hidden/un-hidden symbolism? markpjd Retrogaming General Discussion 1 05 June 2016 16:25
Piramida by Scoopex !!! amilo3438 support.WinUAE 3 10 September 2013 20:01
Back To The Future Part III - Crash on stage 3 alkis21 project.WHDLoad 6 05 June 2011 23:29
Alternative Reality - Hidden part Eric C support.Demos 2 18 February 2005 11:24
Scoopex J.O.E.Slideshow II zerohero support.WinUAE 2 01 February 2004 11:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09174 seconds with 11 queries