English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 18 January 2003, 08:20   #1
Bootay
 
Posts: n/a
Sound Prob.

Hello I am new to this forum and an oldskool Amiga user.
Ive been using Winuae for quite a while and had it running flawless with older versions. Just updated to 0.8.22 R4 and I love the new options, but now I am having alot of sound glitch problems. Not really in games, mostly demos. the demo I am having the most problems in is the old Spaceballs State of the Art demo. it glitches like crazy but used to work fine. Ive played around with the sound settings to no avail.
System specs are:

1.6 ghz
1gig of DDR Ram
Geforce3
SB Audigy

and I have all the latest drivers for all my hardware.

If anyone has any suggestions on what options I may be overlooking please let me know.
Or let me know the settings you are using if you are able to get this demo to work 100%.

Thanks.
 
AdSense AdSense  
Old 18 January 2003, 10:17   #2
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
This is the config I use for most things.
Attached Files
File Type: uae a500 1.3 2mb ocs opengl 32-bit 640x480 fullscreen.uae (6.4 KB, 99 views)
Paul is offline  
Old 18 January 2003, 10:47   #3
Bootay
 
Posts: n/a
Well thanks, your config helped but the only problem is it looks dull...because the config has Low Res ticked. (I changed a few things to my liking except Low Res) With Low Res ticked it plays no problem, but looks kinda lame. Hopefully this isnt the only way to get the things im having glitches in play. ack.

I am trying to play these things in 1024x768 32bit OpenGL everything looks great like that... hmmmm.

Any other suggestions? (JIT doesnt help any btw it kills State of the Art)
 
Old 18 January 2003, 12:01   #4
Bootay
 
Posts: n/a
Lightbulb Figured It Out!!

I think my config file was toast because I changed the settings on your config file to match exactly what mine was, and it worked. Strange.

Oh well thanks for the help.
In case anyone is interested this is the working config file:
Attached Files
File Type: uae a1200.uae (6.4 KB, 96 views)
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Floppy drive sound vs sound emulation mark_k support.WinUAE 4 14 November 2016 11:36
Sound is muffled after boot until change of settings - sound filter emulation issue? rsn8887 support.WinUAE 1 30 May 2010 20:44
sound prob on some games using 1.5.3, okay on 1.2 kirk support.WinUAE 5 16 April 2009 07:51
winuae harddisk sound prob Marcuz support.WinUAE 0 21 August 2002 21:22
sound prob in winuae 0.8.21r4 corenemesis support.WinUAE 4 19 August 2002 16:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10313 seconds with 12 queries