English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 17 May 2016, 22:25   #1
michaljarz
Registered User

 
Join Date: Jul 2014
Location: Katowice/Poland
Posts: 44
"Fastest possible" since 2.4.0 beta 21...

Hello.

Last time I load clean config A500 with kick 1.3. Use:
- 68000,
- 24bit addr,
- more compatible,
- full ecs,
- immediate blitter and wait for blitter unticked.
I set "fastest possible" and "start"... Boot image is corrupted ("workbench" word).

It's only OK when ticked "Immediate blitter" or "Approximate/cycle-exact".

Last working version - 2.4.0 beta 20.
This image corruption since 2.4.0 b21.

This if from changes below?
Code:
- Huge improvement in fastest possible CPU (with or without JIT) + low latency vsync performance.
(...)
NOTE: Above changes WILL break some games/demos that (accidentally) worked previously. It is 100% guaranteed!
Image grab from last beta 3.3.0b13 17.05.2016

(PS. sorry for my english)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ok.png
Views:	103
Size:	5.1 KB
ID:	48461   Click image for larger version

Name:	not_ok.png
Views:	106
Size:	5.0 KB
ID:	48462  
Attached Files
File Type: zip winuae_debug_3.3.0.zip (12.7 KB, 35 views)
michaljarz is offline  
AdSense AdSense  
Old 18 May 2016, 10:36   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,513
It is normal, boot image drawing code has blitter wait bug.
Toni Wilen is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Reminder "Lincs Amiga User Group aka "LAG" Meet Sat 5th of January 2013" rockape News 4 30 January 2013 00:06
CD32 Image-Name-Bug: "...(bla)[!].zip" -> "...(bla)[" / "...[test].zip" -> "...[tes" cfTrio support.WinUAE 8 18 December 2012 16:31
Crashes with "CPU Emulation Speed/fastest possible..." + DOpusRT command ami_stuff support.WinUAE 3 09 May 2009 21:52
WinUAE 1.3.2 - "fastest possible" not at 100% cpu usage? rsn8887 support.WinUAE 12 15 October 2006 22:34
Problems with "Thespywholovedme", "Flood", "Shinobi" sareks support.Games 12 03 May 2006 14:52

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10509 seconds with 12 queries