English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 11 May 2016, 23:11   #1
Posts: n/a
Looking to get max CPU performance in WinUAE 68k OS

Currently hit this with an 040 setup:

Lets push it moar!
Having trouble with 060 config.

AdSense AdSense  
Old 12 May 2016, 12:18   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 20,660
Using benchmarks for measuring CPU emulation speed does not really mean much...

68060 most common problem: missing/incorrectly installed 68060.library. (Not that you would gain any speed in emulation anyway)
Toni Wilen is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Max Performance momohk support.WinUAE 10 21 January 2016 12:54
Winuae config for maximum performance? Haywirepc support.WinUAE 8 03 March 2015 10:25
Hardware Idea: Making use of microcode to improve 68k emulation performance HenryCase Amiga scene 5 24 December 2011 12:11
A500: max blitter+cpu throughput zaz Coders. General 2 30 March 2010 19:52
Poor WinUAE performance and flashing screen dekarAF support.WinUAE 68 25 October 2009 11:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20486 seconds with 11 queries