English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 01 December 2016, 22:57   #61
Lemaru
Registered User

 
Join Date: Oct 2016
Location: Berks, UK
Posts: 27
I'm paid up, still showing allocated. Wonder if it will arrive for Christmas
Lemaru is offline  
AdSense AdSense  
Old 01 December 2016, 23:41   #62
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,491
half of batch 1 was mailed today, other half hopefully tomorrow, begin mailing batch 2 and collecting remaining money next week, batch 2 should all be delivered by xmas (unless you live in Italy lol). Also, the first part of batch 3 will be mailed. (first paid gets the early board


What a lot of work in mailing, i really really hate this part
kipper2k is offline  
Old 02 December 2016, 19:23   #63
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,491
finally got new screws ii been looking for, this is the new mounting system from now on. (no drilling required)

www.kipper2k.com/video/shakeme.avi

Last edited by kipper2k; 02 December 2016 at 19:35.
kipper2k is offline  
Old 02 December 2016, 19:36   #64
supaduper
Registered User
supaduper's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Birmingham UK
Posts: 702
Quote:
Originally Posted by kipper2k View Post
finally got new screws ii been looking for, this is the new mounting system from now on.

www.kipper2k.com/video/shakeme.avi
Great stuff Brian
what are the dimensions you have for the stand offs and screws ?, I found that the 2mm x 15mm long screws are good to use but you will have to drill the slots with a 2mm drill first, also I used some nylon stand offs similar to yours which were 8mm long on my Furia ,like these
http://www.ebay.co.uk/itm/4003281924...%3AMEBIDX%3AIT
supaduper is offline  
Old 02 December 2016, 19:39   #65
kipper2k
Registered User

 
Join Date: Sep 2006
Location: Thunder Bay, Canada
Posts: 3,491
Quote:
Originally Posted by supaduper View Post
Great stuff Brian
what are the dimensions you have for the stand offs and screws ?, I found that the 2mm x 15mm long screws are good to use but you will have to drill the slots with a 2mm drill first, also I used some nylon stand offs similar to yours which were 8mm long on my Furia ,like these
http://www.ebay.co.uk/itm/4003281924...%3AMEBIDX%3AIT


screws are 1.6mm x 16mm (nuts obviously 1.6mm too. Gap between mobo and bottom of vampire is approx 8mm, screws fit through the holes with no drilling.

On a side note, i have to have hand surgery (again) on Monday, so i am going to try to get all of batch 2 done prior to tis, and then i am out of action for about 3 weeks. (which is about same time as the arrival of batch 3)
kipper2k is offline  
Old 02 December 2016, 19:48   #66
supaduper
Registered User
supaduper's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Birmingham UK
Posts: 702
Excellent news you got those special size screws, and best wishes for the op buddy.
supaduper is offline  
Old 02 December 2016, 20:08   #67
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 3,777
Quote:
Originally Posted by kipper2k View Post
On a side note, i have to have hand surgery (again) on Monday
*ouch*, best wishes for recovery
emufan is offline  
Old 02 December 2016, 21:49   #68
Allen1
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Blyth England
Age: 61
Posts: 725
All the best for your hand surgery and don't force it to do anything strenuous until its recovered and ready for some action, your health and well-being is more important in the long run
Allen1 is offline  
Old 08 December 2016, 16:02   #69
pgovotsos
Registered User

 
Join Date: Oct 2015
Location: US
Posts: 95
Best wishes for your surgery kippet2k! Next time, remember that the hot end of the iron goes DOWN
pgovotsos is offline  
Old 08 December 2016, 16:04   #70
Steril707
OCS rocks!

 
Join Date: Sep 2016
Location: Munich/Germany
Posts: 203
Quote:
Originally Posted by kipper2k View Post
On a side note, i have to have hand surgery (again)
Wish you a good recovery..
Steril707 is offline  
Old 24 December 2016, 20:17   #71
s800
Registered User

 
Join Date: Dec 2016
Location: Mke, US
Posts: 1
Mine arrived today- Midwest USA. The HDMI connector is unpopulated- is that expected!

Thanks! And very sorry to hear about the hand surgery- it's a bitch- be sure to do the (painful) physical therapy.

Thanks again!
s800 is offline  
Old 24 December 2016, 21:01   #72
supaduper
Registered User
supaduper's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Birmingham UK
Posts: 702
Quote:
Originally Posted by s800 View Post
Mine arrived today- Midwest USA. The HDMI connector is unpopulated- is that expected!

Thanks! And very sorry to hear about the hand surgery- it's a bitch- be sure to do the (painful) physical therapy.

Thanks again!
Should be populated
supaduper is offline  
Old 26 December 2016, 16:38   #73
Signman
Registered User

Signman's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Michigan
Posts: 180
Quote:
Originally Posted by supaduper View Post
Should be populated
Uh oh, quality control issues.
Signman is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vampire 600 and floppy issues Firestone support.Hardware 15 22 March 2017 18:11
First Amiga 600 FPGA Accelerator - Vampire 600 majsta Hardware mods 736 18 July 2016 18:31
Vampire 600 more cores.. Turran support.Hardware 48 14 January 2015 17:39
Vampire 600 wierd issues Retro support.Other 4 05 September 2014 22:36
Vampire 600 troubles Viserion support.Hardware 21 10 December 2013 20:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.25100 seconds with 11 queries