English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 08 April 2016, 00:59   #1
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,585
Send a message via Skype™ to Retrofan
AmiNetRadio crashing with 3.2.2

Hi:
I was trying to find out why AmiNetRadio works perfect in my AKReal distro, but it crashes in the moment I close it.

Opening AMR in AmiKit for PC it doesn't crash.

After trying everything (libraries, datatypes, preferences... a LOT of time) I've seen that if I load my distro using the WinUAE that AmiKit Pc opens then it doesn't crash. It uses WinUAE 2.8.1 and I am using 3.2.2 for my distro.

At the same time opening AmiKit PC with 3.2.2 it crashes when you close AMR.

I will try to tell more tomorrow (very late&tired now), but you can try it by yourself if you've got AmiKit.

AMR doesn't crash if you open it and you close it, but if you open any radio station and then you close it.
Retrofan is offline  
AdSense AdSense  
Old 08 April 2016, 01:42   #2
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 448
There is a known problem with AmiNetRadio that only shows up with certain configurations in WinUAE.

http://eab.abime.net/showpost.php?p=...&postcount=989

http://eab.abime.net/showpost.php?p=...&postcount=992

http://eab.abime.net/showpost.php?p=...&postcount=995
James is offline  
Old 08 April 2016, 09:20   #3
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,585
Send a message via Skype™ to Retrofan
Quote:
Originally Posted by James View Post
Thank you very much. It can be a problem just of the configuration and not of the UAE version indeed. I will read and try that. The thing is that it runs perfect but crashes when you close it (two secs later). But I didn't change the configuratios in the WinUAE versions (I only changed the HD and the RTG options), and they (AmiKit and the one I am using) have different settings in some things.

Edit: I don't use Z3 memory that could crash, so I will see.

Last edited by Retrofan; 08 April 2016 at 11:12.
Retrofan is offline  
Old 08 April 2016, 17:37   #4
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,585
Send a message via Skype™ to Retrofan
Yes, I was using Z3 in Ram, and changing it to use UAE instead of Automatic the problem is gone, no more crashes with AmiNetRadio.
Retrofan is offline  
Old 10 April 2016, 09:06   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
It is nearly guaranteed to be program/library/some Amiga side software bug if RAM size/location change hides it. (It may still corrupt random memory and cause crashes later)
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winuae crashing! 8bitbob support.WinUAE 3 07 December 2015 16:53
AminetRadio without FPU Retrofan support.Apps 2 30 March 2013 00:44
Help with trackers and Aminetradio DjDiabolik project.ClassicWB 0 13 October 2011 18:00
AmiNetRadio - which version for 68k NovaCoder support.Apps 14 12 March 2010 05:51
Devpac keeps Crashing?? bpazolli Coders. General 14 09 January 2009 23:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11877 seconds with 11 queries