English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 14 January 2003, 00:52   #1
Zone Friend
Nyarlathotep's Avatar
Join Date: May 2002
Location: Italy
Posts: 148
Window to Full Screen

I made a configuration for WinUae with a 720*576 window.
All ok, but if I wanna switch to Full Screen I can't... look at the image.
I know there isn't a 720*576 full screen resolution... but why I can't go to 800*600?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image2.png
Views:	350
Size:	7.3 KB
ID:	4438  
Nyarlathotep is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 January 2003, 13:19   #2
Registered User
Frazor's Avatar
Join Date: Sep 2002
Location: near Denise & Paula
Posts: 52
I see in your picture you didn't check the "Full Screen" checkbox, first check it and maybe after you can select the 800*600 resolution.
Frazor is offline  
Old 14 January 2003, 14:02   #3
Conspiracy Theorist......
Steve's Avatar
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,147


With this handy tool you can create your own custom 720x576 fullscreen mode. But yeah checking the Fullscreen tickbox would also help. :P
Steve is offline  
Old 14 January 2003, 22:44   #4
Registered User
Join Date: Sep 2002
Location: Italy
Age: 34
Posts: 442
Interesting... downloading now.

But with openGL is possible to resize the amiga screen to fit the whole monitor screen. And also games with little screen areas can fit the monitor [ if i haven't misunderstood what you want to do ]
mtb is offline  
Old 15 January 2003, 00:09   #5
Zone Friend
Nyarlathotep's Avatar
Join Date: May 2002
Location: Italy
Posts: 148
I didn't check "Full Screen" in the pic...
My question wasn't clear... so I try to explain better.
Sometimes I need to switch from window to full screen, and back, when I'm running WinUae... without close and restart it.
If my window configuration is 800*600 it works... I can go Full Screen and back.
If it's 720*576 (which I think is better) then WinUae doesn't allow me to go Full Screen.
Maybe Steve got the solution... thanks to him.
Nyarlathotep is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Black screen in full screen but not full window Winuae all versions Mixter support.WinUAE 18 30 June 2013 01:45
On the fly full screen <-> full window switching NewDeli request.UAE Wishlist 19 22 May 2010 18:40
D3D windowed / full window switch -> black emulation screen Maccara support.WinUAE 4 15 May 2010 16:17
getting screen modes working full screen damo support.WinUAE 1 06 February 2009 23:12
Fullscreen/full window problem under Vista Nostalgeek support.WinUAE 8 04 February 2009 18:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.31238 seconds with 12 queries