English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 02 March 2016, 15:20   #1
snake0
 
Posts: n/a
WinUAE - Goal! Dino Dini

HI guys,

yesterday I set up my amiga emulator following this guide:

[ Show youtube player ]

Rom Set : killer gorilla

Many games run without issues.

I've been experiencing issues with Goal, the game starts but when the match starts the image is corrupted and I can't play

Anyone can forward to me his setting for Goal with WinUAE?

Thanks a lot for your help, I've just subscribed an account in this forum hoping I can give a contribute to this community of retrogamers!
 
AdSense AdSense  
Old 02 March 2016, 18:51   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Try Quickstart panel A500 most common + most compatible option. It is practically guaranteed to work.
Toni Wilen is offline  
Old 04 March 2016, 11:09   #3
snake0
 
Posts: n/a
Thanks Toni, I'll do.
 
Old 07 March 2016, 15:52   #4
snake0
 
Posts: n/a
Hi, me again.

I've tried many options the last night but when the game starts the image is corrupted unfortunately. The game works but I can't play

My rom version is 0.96
 
Old 07 March 2016, 15:54   #5
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 40
Posts: 8,987
Quote:
Originally Posted by snake0 View Post
Hi, me again.

I've tried many options the last night but when the game starts the image is corrupted unfortunately. The game works but I can't play

My rom version is 0.96
I had this issue also but can't remember how I fixed it at the moment...

Will check the .ADFs that I use & also my config when I get home after work.
DamienD is offline  
Old 07 March 2016, 17:48   #6
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
I tried with A1200 default config with 4mb fast, CE enabled, and it works O.K for me.

Which version of WHDLoad are you using?
Arnie is offline  
Old 07 March 2016, 19:09   #7
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 40
Posts: 8,987
Oh, silly me... You're using the WHDLoad version then snake0... I should have really noticed that when you mentioned "killergorilla".

Seems my memory is failing me with my configuration. I actually use the .IPFs but if I change floppy emulation speed above 100% compatible the game will crash when you start playing a match.

Not that it's relevant anymore; just tested with .ADFs and these also work fine with the following configuration "A500 1.3 ROM, ECS Agnus, 512 KB Chip + 512 KB Slow RAM + Cycle Exact"

Tried:
... Goal! (1993)(Virgin)(M5)(Disk 1 of 2)[cr SR].adf [CRC ABF25222]
... Goal! (1993)(Virgin)(M5)(Disk 2 of 2).adf [CRC F5195E26]
DamienD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dino Dini speaks! DDNI Amiga scene 17 21 September 2013 04:18
Dino Dini DINODINI12 Retrogaming General Discussion 3 16 November 2006 18:56
Remember Dino Dini? Then help him and me!! Riempie Retrogaming General Discussion 63 18 July 2004 14:34
Dino Dini footy game Dalai Retrogaming General Discussion 1 13 July 2004 07:50
Dino Dini kicks back. LaundroMat Amiga scene 14 06 September 2002 08:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15948 seconds with 11 queries