English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 07 January 2003, 17:34   #1
LaundroMat
Junior Member
LaundroMat's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: In the cellar. With your mum.
Age: 42
Posts: 404
Booting WB from windows dir.

Is it possible to boot my WB from a windows directory? I've copied my A1200 HD to a windows directory, but adding this directory as a HD in winUAE won't boot up my workbench.

Anyone?
LaundroMat is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 January 2003, 17:46   #2
LaundroMat
Junior Member
LaundroMat's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: In the cellar. With your mum.
Age: 42
Posts: 404
*cough*

I see I no longer have my WB/C directory on my PC. I dunno why, but it's gone. Dammit.
LaundroMat is offline  
Old 07 January 2003, 19:26   #3
LordBug
Registered User
LordBug's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Someplace
Posts: 88
There's some files that Workbench installs that PC's just don't like. WinUAE cheats a bit to make directories work as harddrives. I remember C being a directory that had such files, and I think one other directory does too (though I don't remember which one).

It might be a better idea to copy the 1200 HD over as an HDF file (via Amiga Explorer) or to do a fresh install of Workbench via WinUAE and copy the 1200 files over and replace what's there already. In theory, it would work
LordBug is offline  
Old 07 January 2003, 20:29   #4
LaundroMat
Junior Member
LaundroMat's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: In the cellar. With your mum.
Age: 42
Posts: 404
I see now. I don't have Amiga Explorer (seems to be a Cloanto commercial program), but are there any other ways of transmuting an Amiga directory into a HDF file?
LaundroMat is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Different filesystems and list/dir behaviour? jimbob support.Other 6 25 November 2011 02:21
Cf card show up as dir in program penta support.Hardware 1 14 October 2011 17:13
Can't see all files in mapped Windows Dir? BigTim support.WinUAE 2 26 May 2006 16:25
Dir Work 2.1 Darius support.Apps 2 17 August 2005 18:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10306 seconds with 11 queries