English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 08 January 2016, 16:23   #1
rbm
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Location: CAT
Posts: 46
68040 and 68060 CPU more complatible settings

CPU more complatible can be set and saved for these CPUS, but the saved state is not shown when the configutarion file is loaded.

Checked some old releases and also happens.
rbm is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 January 2016, 19:16   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,543
JIT + 68040/68060 does not support more compatible option. GUI incorrectly allows it but config validation fixes it correctly.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
68040/68060 CPU Speed Steve support.WinUAE 5 03 June 2014 22:38
68040 vs 68060 tesla support.Hardware 10 20 April 2013 19:13
Blizzard 1240 - replacing 68040 with 68060 gdhgdh support.Hardware 14 05 October 2007 20:44
Latest 68040 and 68060 librariesq alewis support.Apps 3 08 August 2006 14:26
68060 vs. 68040 speed difference ketma support.Hardware 1 25 April 2005 00:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12670 seconds with 11 queries