English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 01 January 2016, 13:40   #1
Black.Jack
 
Posts: n/a
Can't installa ClassicWB

Hi there,


I'm trying to build a setup virtual Uae for developing, and I've tried to follow intructions in the ClassicWB Lite page but it results in a glitched freezing screne after reboot with no floppy in DF0.
I've used the config given in the download bundle with System.hdf

So then I moved here:

https://thecakeisaliegaming.wordpres...r-retrogaming/

Still error after reboot, it says Picasso 96 errorsomething. Still config given in the bundle.

Both setup tried with WB 3.0 adf image (it's 3.1 actually but 3.1 upgrade doesn't work because of the other files).


Thx in advance
 
AdSense AdSense  
Old 01 January 2016, 15:40   #2
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Use a default A1200 config and add the default CWB Lite hdf to the harddrives panel as uae. Then Install Wb 3.0/3.1. (WB 3.1 works fine)

Once you get it up and running then add RTG cards, extra memory etc...
Arnie is offline  
Old 02 January 2016, 09:57   #3
Black.Jack
 
Posts: n/a
Thanks it worked!

Last edited by Black.Jack; 02 January 2016 at 16:31.
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About ClassicWB Hillsy_ project.ClassicWB 1 22 November 2011 12:46
Which OS - ClassicWB 3.1 ADVSP or ClassicWB 3.9? MrGimper support.Hardware 7 06 October 2010 11:10
Multiboot ClassicWB/3.1 and ClassicWB/OS3.9 MrGimper support.Hardware 4 16 September 2010 19:42
ClassicWB How To ?? blade002 support.Apps 6 13 October 2008 01:06
Want to try ClassicWb DopPie project.ClassicWB 4 27 September 2004 14:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12606 seconds with 11 queries