English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 December 2015, 03:59   #1
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,146
A2065 Doesnt works

I am trying to connect my OS 3.9 to the Web using Genesis with the WinUAE +3.2.0, but for some reason in that version it doesnt connect when I have JIT enabled, only in WinUAE -3.1.0 it works.

Last edited by Leandro Jardim; 15 January 2017 at 17:59.
Leandro Jardim is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 December 2015, 16:56   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,518
Your comparison is (too) invalid because logs is from 64-bit version, 64-bit 3.1.0 didn't officially exist.

Correct question is: does 32-bit 3.2.0+ still work?
Toni Wilen is online now  
Old 22 December 2015, 21:09   #3
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,146
No, 32 bits 3.2.0+ wont work too.

Last edited by Leandro Jardim; 15 January 2017 at 17:59.
Leandro Jardim is offline  
Old 23 December 2015, 11:52   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,518
What kind of Genesis settings? (Attach the config file) Attach your UAE config file too. (Need to know if it is SLIRP or WINPCAP)
Toni Wilen is online now  
Old 23 December 2015, 13:18   #5
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,146
Unpack db.7z to Genesis drawer (take care to backup it first).

Last edited by Leandro Jardim; 15 January 2017 at 17:59.
Leandro Jardim is offline  
Old 26 December 2015, 16:02   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,518
How did you configure it originally? Using genesis prefs and automatic (BOOTP) or static IP?
EDIT: and which A2065 driver?

EDIT2: Confirmed. Slirp gets corrupted IP packets when JIT is enabled, failed checksum check rejects it.

Last edited by Toni Wilen; 26 December 2015 at 16:30.
Toni Wilen is online now  
Old 27 December 2015, 14:49   #7
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,146
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
How did you configure it originally? Using genesis prefs and automatic (BOOTP) or static IP?
EDIT: and which A2065 driver?
I used Genesis Prefs, without BOOTP, using static address 10.0.2.15. BOOTP doesnt seems to work. I have tried many times to setup Genesis like I did, without success, as it stops with a error message like "iface_getaddr: SIOCGIFADDR: Device not configured". For drivers I have tried a2065v216a.lha and Ethernet.lha on Aminet. Only the first worked.

SLIRP configuration:
http://eab.abime.net/showpost.php?p=1028952&postcount=3

Drivers:
http://aminet.net/package/driver/net/a2065v216a
http://aminet.net/package/driver/net/Ethernet
Leandro Jardim is offline  
Old 13 January 2016, 04:51   #8
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,146
Hi Toni,

A2065 is not working yet. AWeb doesnt loads Google, and after clicking on GUI buttons, WinUAE crash.

Last edited by Leandro Jardim; 15 January 2017 at 17:59.
Leandro Jardim is offline  
Old 13 January 2016, 11:33   #9
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,518
It seems to be updated JIT issue = not my problem, still waiting for Frode's comments
Toni Wilen is online now  
Old 21 January 2016, 02:00   #10
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,146
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
It seems to be updated JIT issue = not my problem, still waiting for Frode's comments
You are right, there is something wrong with the JIT. When I set the JIT to indirect, AWeb and IBrowse works normally with the A2065 emulation.
Leandro Jardim is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a2065 problems stevereaver support.Hardware 3 02 June 2014 01:14
A2065 Bug Leandro Jardim support.WinUAE 3 29 December 2012 12:55
For Sale A2065 Network Card Ami_GFX MarketPlace 0 14 December 2011 23:53
Network/A2065 problems, WinUAE 2.3.0 hceline support.WinUAE 25 10 October 2010 13:32
[FA] Commodore A2065 Ethernet Card scan_x MarketPlace 0 16 January 2004 17:48

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17276 seconds with 11 queries