English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 December 2015, 20:25   #1
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 5,489
WinUAE 3.2.1. memory dump for fake fast memory areas broken

The "m" command in WinUAE's debugger doesn't seem to work properly for me in 3.2.1 when used with fake fast memory ($cxxxxx) areas, instead of the dumped memory contents only "***slow fast***" is shown in the output.

Reproducing this is easy, use any A500 (quickstart) config with fake fast, enter the debugger and try for example "m $c20000".

Would be nice to have this fixed.
StingRay is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 December 2015, 20:39   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,528
Fixed. I haven't noticed because it worked in OCS Agnus mode.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Visual live memory dump losso request.UAE Wishlist 5 19 February 2016 02:40
A1200 Loses Fast Memory Amicol Amiga scene 24 23 February 2014 17:49
Adding more then 8 MB of Fast Memory in WINUAE? Kenan support.WinUAE 3 16 June 2013 19:20
Use of 4MB PCMCIA Fast Flash Memory as Fast RAM in A1200 nkarytia support.Hardware 10 16 September 2011 13:37
Max Fast Memory In WinUAE CodyJarrett support.WinUAE 11 19 April 2002 21:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11441 seconds with 11 queries