English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 23 October 2015, 03:33   #1
musashi9
Registered User

musashi9's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Japan
Posts: 156
Send a message via ICQ to musashi9
Sound record messed up

Hello, I have version 3.1.0 2015.6.7 (win 8.1)
When I make a wave recording the wave file is messed up. It stutters until it is no longer recognisable and it is also over sized (a 20 second clip is over 2 gig in size)
If I want to record sound I have to go back to a previous version (3.0)
musashi9 is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 October 2015, 08:56   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,513
It should be already fixed in 3.2 betas.
Toni Wilen is offline  
Old 23 October 2015, 11:55   #3
musashi9
Registered User

musashi9's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Japan
Posts: 156
Send a message via ICQ to musashi9
Ah ok thanks
musashi9 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My colors are messed up in OS 3.9 VoltureX support.Apps 2 27 June 2013 09:21
I messed up A600 boot! Help! misjah New to Emulation or Amiga scene 6 01 November 2009 03:52
Exoticons messed up everything! Heula support.Other 8 05 January 2008 21:11
WinUAE has messed up my keys :( Faceless support.WinUAE 2 07 December 2005 16:45
Joypad messed up in new version... cray support.WinUAE 11 26 June 2003 13:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09694 seconds with 11 queries