English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 October 2015, 17:39   #1
illy5603
Registered User
illy5603's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: SPaT CiTY
Posts: 509
Send a message via MSN to illy5603
Mouse Speed (Amikit Vs. ClassicWB)

I don't think this is necessarily a question about WinUAE specifically but I have noticed that the mouse pointer and mouse movement speed in the latest Amikit release is significantly smoother than my WB 3.1 / ClassicWB system when running from WinUAE. Is there something in the Amikit OS that makes it this way? I have compared the WinUAE config between both and they are the same with the exception of the hardfiles / directories they boot from.

TIA
illy5603 is offline  
AdSense AdSense  
Old 24 October 2015, 09:44   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,543
p96refresh in startup-sequence?
Toni Wilen is offline  
Old 25 October 2015, 17:46   #3
illy5603
Registered User
illy5603's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: SPaT CiTY
Posts: 509
Send a message via MSN to illy5603
Thanks for the reply Toni. I don't see that entry in either but the Amikit does have a bunch of P96 stuff loading and mine does not. Mine was also converted from a real Amiga 1200 first, so perhaps something in there is causing it, or perhaps it is just normal behavior and I am spoiled by whatever voodoo amikit is doing. It is totally usable, just not as smooth. Amikit on WinUAE the mouse moves at the same speed it does in windows.
illy5603 is offline  
Old 25 October 2015, 18:27   #4
esc
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Palo Alto, California, USA
Posts: 372
I'm now curious to test some things locally -- illy, can you paste your p96 stuff from your startup here, from amikit?
esc is offline  
Old 26 October 2015, 04:23   #5
illy5603
Registered User
illy5603's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: SPaT CiTY
Posts: 509
Send a message via MSN to illy5603
Quote:
Originally Posted by esc View Post
I'm now curious to test some things locally -- illy, can you paste your p96 stuff from your startup here, from amikit?
It's stock amikit stuff, I have not modified it. I don't have access to it on this computer though.
illy5603 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse speed issue with Sierra's later games (WHDLoad) ED-209 support.WinUAE 8 03 March 2013 13:27
ClassicWB Speed DaveMB support.FS-UAE 10 12 December 2012 22:04
AmiKit vs ClassicWB vs AmigaSys vs... antonvaltaz New to Emulation or Amiga scene 43 03 December 2012 10:56
FS-UAE mouse speed rofl0r support.FS-UAE 11 11 November 2012 16:31
change the mouse speed in a whdload game _psy project.WHDLoad 3 08 June 2012 10:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12157 seconds with 11 queries