English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 13 October 2015, 14:29   #1
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,584
GUI bug: same ADF appears in two drives

Select a ADF for DF0 from the drop-down list. Click on Eject next to DF0. Select the same ADF for DF1 from the drop-down list. Click on Ok. The ADF appears in both DF0 and DF1, the Eject is ignored.

It does not happen for the "..." button, only for the drop-down list.
thomas is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GUI .adf mount on 68000 Fendrix support.Apps 3 22 August 2015 11:52
small GUI bug: ghosting of "write protection" label df0/df1 rsn8887 support.WinUAE 1 23 August 2010 18:02
Gui bug - JIT + 24 Bit (?) rsn8887 support.WinUAE 3 29 October 2008 17:01
Kumiko GUI - Amiga Workbench 3.1 GUI for Windows milika Amiga scene 31 18 April 2007 20:16
Weird bug in GUI Npl support.WinUAE 5 14 December 2005 01:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17092 seconds with 11 queries