English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 08 October 2015, 03:29   #1
zeke1312
Registered User
zeke1312's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nebraska/USA
Posts: 55
E-UAE/Amikit failure

I just installed Amikit via AmiPUP. It boots, shows the cat and progress bar and then this failure. Can you assist?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot2_2015-10-07_202421.png
Views:	116
Size:	431.2 KB
ID:	45740  

Last edited by zeke1312; 08 October 2015 at 03:39.
zeke1312 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE 2.5.39dev does not like AmiKit gururise support.FS-UAE 1 30 August 2015 11:35
Linux/AmiKit e-uae does not start AGS support.OtherUAE 2 19 February 2014 14:08
Ramblings about E-UAE with Amikit on 64bit Linux modrobert support.OtherUAE 1 14 February 2012 08:25
RawDIC failure Nogg support.WinUAE 9 25 August 2003 16:30
'software failure' Unregistered New to Emulation or Amiga scene 15 11 November 2001 23:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05310 seconds with 13 queries