English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 04 October 2015, 20:09   #41
liviux76
Registered User

liviux76's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: BO/Italy
Posts: 711
Hi, I tried the game on my A1200 with a Blizzard 1260/66 and it works very well. Thanks so much for your great work!
liviux76 is offline  
AdSense AdSense  
Old 04 October 2015, 20:13   #42
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Aminet has now updated, you can get it from the Zone or Aminet.
Arnie is offline  
Old 04 October 2015, 20:14   #43
eXeler0
Registered User

eXeler0's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 1,422
Slightly off topic maybe but those of you running overclocked 060's. What software reports 105 MIPS on a 80MHz 060? Mine is at 66MHz atm and SysInfo is reporting 51 MIPS...
eXeler0 is offline  
Old 04 October 2015, 20:47   #44
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 853
Sysspeed. Sysinfo doesn't report an 060s speed correctly.
trixster is offline  
Old 05 October 2015, 13:45   #45
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,444
v1.06 in the Zone, should be slightly quicker.
NovaCoder is offline  
Old 05 October 2015, 16:02   #46
liviux76
Registered User

liviux76's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: BO/Italy
Posts: 711
Quote:
Originally Posted by NovaCoder View Post
v1.06 in the Zone, should be slightly quicker.
Great!
I'll try it later this evening!
liviux76 is offline  
Old 05 October 2015, 17:39   #47
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 853
Yep, seeing a decent improvement in fps
trixster is offline  
Old 05 October 2015, 21:36   #48
Sir_Lucas
Registered User

Sir_Lucas's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Norwich, UK
Posts: 491
Impressive!!! Thank you very much
Sir_Lucas is offline  
Old 05 October 2015, 21:36   #49
liviux76
Registered User

liviux76's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: BO/Italy
Posts: 711
Quote:
Originally Posted by liviux76 View Post
Great!
I'll try it later this evening!
I just tried it but unfortunately for me it is not an improvement. The gameplay seems slower (I haven't checked the fps) and I am also getting some glitches that I didn't have with the previous version (with the previous version I played more than one hour without any problem).
liviux76 is offline  
Old 05 October 2015, 23:41   #50
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,444
Mmmm, OK.... Maybe optimized too much then
NovaCoder is offline  
Old 06 October 2015, 00:03   #51
SKOLMAN_MWS
Registered User

 
Join Date: Jan 2014
Location: Poland
Posts: 100
@NovaCoder

Is it possible to insert the code C2P for PPC?

http://aminet.net/package/dev/asm/noe_ppc_c2p
http://aminet.net/package/game/shoot/Heretic

PPC c2p with RtgMaster 68k +10fps on 603e160MHz+040/25MHz
http://aminet.net/package/driver/video/RTGoesWarpOS
SKOLMAN_MWS is offline  
Old 06 October 2015, 00:56   #52
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,444
Quote:
Originally Posted by SKOLMAN_MWS View Post
Sorry my friend, I'm a 68K coder....I have no knowledge of PPC.

Update: v1.07 now in the Zone

Last edited by NovaCoder; 06 October 2015 at 01:21.
NovaCoder is offline  
Old 06 October 2015, 01:51   #53
Sandro
Banned
 
Join Date: Feb 2013
Location: spain
Posts: 897
Quote:
Originally Posted by NovaCoder View Post
That's strange, I didn't know that all of them were lame

I was having great fun playing AmiDuke until 2 AM on my A1200 the other night at a lovely 20+ FPS
ok but is your Duke port faster and better than the MAC version running on shapeshifter or fusion?
Sandro is offline  
Old 06 October 2015, 02:01   #54
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,444
Quote:
Originally Posted by Sandro View Post
ok but is your Duke port faster and better than the MAC version running on shapeshifter or fusion?
No idea, I've never tried ShapeShifter on my A1200.

My port has stuff like user definable keys and mouse buttons from within game, does the old MAC version support that kind of thing?
NovaCoder is offline  
Old 06 October 2015, 02:12   #55
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,670
Send a message via Skype™ to Retrofan
Venga Sandro, deja de joder al hombre. El tipo estaba retirado y tu le dices que lo q acaba de lanzar va lento y es una mierda comparado al ShapeShifter. ¿Qué consigues? Dale un poco de coba hombre que si no no hace nada nuevo. Esto entre nosotros. Y ahora mira que mierda de traducción voy a hacer.

Come on Sandro, it works right. I doubt it works as well on ShapeShifter as you say. On it it can't run as fast as his port.

Last edited by Retrofan; 06 October 2015 at 02:19.
Retrofan is offline  
Old 06 October 2015, 02:34   #56
Sandro
Banned
 
Join Date: Feb 2013
Location: spain
Posts: 897
Quote:
Originally Posted by NovaCoder View Post
No idea, I've never tried ShapeShifter on my A1200.

My port has stuff like user definable keys and mouse buttons from within game, does the old MAC version support that kind of thing?
yes mac version support mouse and definable keys, also it support high res , works very fine in AGA using mmu refreshed video driver
you can download it here
http://macintoshgarden.org/games/duk...ic-edition-68k

maybe later I will test your port and I will compare with this
Sandro is offline  
Old 06 October 2015, 02:49   #57
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 5,670
Send a message via Skype™ to Retrofan
Sandro I see you have skills running ShapeShifter. Maybe you can help me to improve my AKReal version to run it on WinUAE. It runs ok but I know it can be improved. You can send me a PM and we can talk.
Retrofan is offline  
Old 06 October 2015, 03:44   #58
Sandro
Banned
 
Join Date: Feb 2013
Location: spain
Posts: 897
Quote:
Originally Posted by Retrofan View Post
Sandro I see you have skills running ShapeShifter. Maybe you can help me to improve my AKReal version to run it on WinUAE. It runs ok but I know it can be improved. You can send me a PM and we can talk.
on winuae is easy to run shapeshifter, only select P96 video driver, that's all
plz note that I'm not a expert on the MAC side
the expert member is cammy, she is capable to run shapeshifter even on the A600
ask her for help because she is very smart in this
Sandro is offline  
Old 06 October 2015, 08:50   #59
arti040
Piotr

 
Join Date: Jul 2013
Location: Lodz/Poland
Age: 33
Posts: 149
Send a message via Skype™ to arti040
@NovaCoder
YOU'RE da man!
arti040 is offline  
Old 06 October 2015, 14:01   #60
OldB0y
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Letchworth/UK
Posts: 71
Nice one :-)

I'll give it a go - hopefully tonight - to see how it compares to Amiduke 0.3 - which runs runs very nicely on my standard 50Mhz 060

If anyone is interested, Amiduke 0.3 is available here:

http://users.neoscientists.org/~dante/
OldB0y is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Duke Nukem 3D cv643d support.Games 47 11 June 2017 10:00
Duke Nukem 3d suped up (eDuke32) vroom6sri Retrogaming General Discussion 46 21 June 2007 16:19
Duke Nukem 3D ported to Amiga Pyromania Amiga scene 67 10 June 2006 22:14
Duke Nukem 3D for Amiga available Bobic Amiga scene 3 28 July 2003 19:53
duke nukem on amiga? matthew request.Old Rare Games 6 29 April 2002 15:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.28275 seconds with 12 queries