English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 24 September 2015, 17:58   #1
locksmith
Registered User

locksmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: south east
Posts: 107
Os install

I LOOKING FOR A DISK TO SET UP MY CF HDD AMIGA KIT CANT SELL THERE DISKKET LOOKING A EASY SET UP DISK TO IN INSTALL WORKBENCH INSTEAD OF USING HD TOOL CAN ANY ONE GUIDE ME PLEASE
locksmith is offline  
AdSense AdSense  
Old 24 September 2015, 19:21   #2
virtualnut
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: newcastle/uk
Posts: 39
if your cf card hasnt been partitioned and/or formatted previously, then you need to do these 2 things first using hdtoolbox, if they already have been performed, then just install wbench 3.1 with the install disk and follow any on screen prompts.

if you prefer to use winuae to setup your cf card, you will then need the wbench adf files, even if you want to install a version of bloodwytches classic wbench packs you still need these adf files.

no doubt someone will give a better response

regards
virtualnut is offline  
Old 24 September 2015, 21:02   #3
huepper
Registered User

huepper's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GDR
Age: 43
Posts: 236
Quote:
Originally Posted by locksmith View Post
I LOOKING FOR A DISK TO SET UP MY CF HDD AMIGA KIT CANT SELL THERE DISKKET LOOKING A EASY SET UP DISK TO IN INSTALL WORKBENCH INSTEAD OF USING HD TOOL CAN ANY ONE GUIDE ME PLEASE

Check your capslock!!!!

Then check, what you want.
huepper is offline  
Old 24 September 2015, 21:06   #4
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Are you talking about the Amigakit CF for the A1200 that's partitioned as SFS?
Arnie is offline  
Old 25 September 2015, 05:50   #5
zerohour1974
Registered User

 
Join Date: Mar 2015
Location: Swindon UK
Posts: 202
Amigakit CF adapter comes with a disk called OS Install which allows easy installation of the Workbench installations of 3.1, 3.5 and 3.9
zerohour1974 is offline  
Old 25 September 2015, 15:30   #6
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,591
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by Arnie View Post
Are you talking about the Amigakit CF for the A1200 that's partitioned as SFS?
Depends on machine.

Quote:
Originally Posted by zerohour1974 View Post
Amigakit CF adapter comes with a disk called OS Install which allows easy installation of the Workbench installations of 3.1, 3.5 and 3.9
Its not ment be used like that, its a recovery means, if the HDD partitions, get erased. You put disk to resetup HDD after the worst has happened.
FOL is offline  
Old 27 September 2015, 14:55   #7
locksmith
Registered User

locksmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: south east
Posts: 107
yeah that os install disk would be nice to have lol
locksmith is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re-Install ? Washac support.Apps 2 08 February 2010 21:53
Install Champions_2002 New to Emulation or Amiga scene 1 17 August 2006 16:09
How to install something on HD? S. Campbell support.WinUAE 9 07 September 2004 23:47
OS 3.5/3.9: To install or not to install? Akira support.Apps 10 04 December 2003 13:53
How do i install a HD? Reppyboyo support.Hardware 3 05 April 2003 12:35

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17361 seconds with 11 queries