English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 14 September 2015, 16:57   #1
locksmith
Registered User

locksmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: south east
Posts: 107
hi peps

HELLO can any one out help me im looking for sounds for
Intromaker v1.60 (19xx)(Empire PD)(PD)[h Bavariansoft] dose notshow me what type of sounds it used
also looking for a intro maker that dose a lot more manythanks
locksmith is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 September 2015, 17:16   #2
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
This is from the Doc:

In this drawer you will find some sounds that you can use for your intros.

The samples used are with the kind permission of
Thomas Janak from his CD " Digital Dreams - GERMAN GROOVE " .

Many thanks !

If you can find the CD then maybe the sounds you need or a pointer as to what opens the sound files will be there.

Last edited by Arnie; 14 September 2015 at 17:26. Reason: Typo
Arnie is offline  
Old 14 September 2015, 17:25   #3
locksmith
Registered User

locksmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: south east
Posts: 107
ok many thanks i look for the cd with the info you gave me thanks again

would you know what sound i can use if i cant find the cd try mod try wav may read the doc it comes with see if i can get more info manythanks

Last edited by TCD; 19 September 2015 at 08:58. Reason: Back-to-back posts merged.
locksmith is offline  
Old 14 September 2015, 17:36   #4
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
If it's Amiga sounds it may be protrakker, noiseplayer or something like that. I would have a look on Aminet and see if you can find a program that loads the sample sounds on the floppy disk, then you will have a better idea of which sound files can be used.

I had a look at the files in a hex editor but I didn't find any header info.

EDIT: Looking at the Utils.doc it seems that you can covert SoundTrakker (ST) sounds to the Intromaker format.

Last edited by Arnie; 14 September 2015 at 17:43.
Arnie is offline  
Old 14 September 2015, 17:45   #5
locksmith
Registered User

locksmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: south east
Posts: 107
i know just a smart program to use may hav to find a better one to make intro with lol
i am grate full for your help thanks

so how do i go about get this ? from aminet?

Last edited by TCD; 19 September 2015 at 08:59. Reason: Back-to-back posts merged.
locksmith is offline  
Old 14 September 2015, 18:05   #6
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Sorry, Get what?
Arnie is offline  
Old 14 September 2015, 18:10   #7
locksmith
Registered User

locksmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: south east
Posts: 107
i open that in then out ? was bit confused with that bit lol
locksmith is offline  
Old 14 September 2015, 18:13   #8
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Does it work?
Arnie is offline  
Old 14 September 2015, 18:52   #9
locksmith
Registered User

locksmith's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: south east
Posts: 107
tryed protracker no joy cant seen to use the intro converter in and out? im bit confused never use music programs before al im trying to do is put sound on this intro may hav to look for a differant intro maker did hav one years ago but i lost all my disk and amiga stuff to a leak in the roof it all got wet and i just got myself a1200 with a blizzard card and just trying to get back in to the retro seen lol
locksmith is offline  
Old 14 September 2015, 19:42   #10
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
I think you have to use soundtraker (.st) files and use the converter on them.

Have you already got some sound files you want to use? If they're not .st files maybe you have to go the long way round and convert these to .st and then to Intromaker.

To use the converter use <path/name of file> Copy files to ram: and type

eg. in Ram:mymod.st out ram:mymod2

Just had a quick play and the converter can convert .wav to Intromaker files

Last edited by TCD; 19 September 2015 at 08:59. Reason: Back-to-back posts merged.
Arnie is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.26086 seconds with 10 queries