English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 21 August 2015, 12:47   #1
mcbone
Registered User
 
Join Date: May 2013
Location: nottingham uk
Posts: 95
Hello everyone I am using my 1200 to post

Hello everyone i am useing my A miga 1200 to post his .
i do find it add how 30 year old computer can be use on internet and how fast it his to and graphics are good to
i have just put dropbox on to my 1200 have to see if it work or not well see you soon ian
mcbone is offline  
AdSense AdSense  
Old 21 August 2015, 16:16   #2
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 18,304
Akira is offline  
Old 21 August 2015, 17:13   #3
ransom1122
Registered User
ransom1122's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Omnicorp
Posts: 2,599
Hi everyone Im using my handheld donkey Kong twin screen handheld to type this on the Internet.

Joke

Jokes aside. I'm impressed with your efforts.
ransom1122 is offline  
Old 21 August 2015, 17:43   #4
Sim085
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lija
Posts: 317
What are your specs?

Quote:
Originally Posted by mcbone View Post
Hello everyone i am useing my A miga 1200 to post his .
i do find it add how 30 year old computer can be use on internet and how fast it his to and graphics are good to
i have just put dropbox on to my 1200 have to see if it work or not well see you soon ian
Sim085 is offline  
Old 22 August 2015, 12:28   #5
beezle
Banned

 
Join Date: May 2015
Location: Australia
Posts: 67
Thirty year old a1200?

How's the future? Please tell me Apple finally died.
beezle is offline  
Old 22 August 2015, 15:34   #6
mcbone
Registered User
 
Join Date: May 2013
Location: nottingham uk
Posts: 95
Quote:
Originally Posted by beezle View Post
Thirty year old a1200?

How's the future? Please tell me Apple finally died.
sorry 20 year no but micosoft as gone and amiga made come back with all help from nice amiga fan all round the world
mcbone is offline  
Old 22 August 2015, 15:40   #7
mcbone
Registered User
 
Join Date: May 2013
Location: nottingham uk
Posts: 95
Quote:
Originally Posted by Sim085 View Post
What are your specs?



Amiga 1200 with 1 x ACA 1233/40 Mhz Accelerator with 128MB RAM and
EASYNET PCMCIA NETWORK CARD (A1200/A600)
mcbone is offline  
Old 22 August 2015, 18:54   #8
Sim085
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lija
Posts: 317
Thanks

I have been wanting to do the same (for years now). Good to know an 030 is good for browsing.

Quote:
Originally Posted by mcbone View Post
Amiga 1200 with 1 x ACA 1233/40 Mhz Accelerator with 128MB RAM and
EASYNET PCMCIA NETWORK CARD (A1200/A600)
Sim085 is offline  
Old 22 August 2015, 19:47   #9
crazyc
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Gravesend - UK
Posts: 408
I am not sure 'good for browsing' is accurate. 😎
crazyc is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alfa Ram 1200 (Memory Master 1200) configuration dymek support.Hardware 5 07 July 2015 15:05
Amiga 1200 + Indivision aga mk2cr + fastata 1200 mk-iv...plcc extension? watsonfmly support.Hardware 3 02 October 2014 20:34
reVisor 1200/Kickflash 1200 - a flashable kickstart solution!!! spoUP Amiga scene 8 05 August 2014 19:25
Indivision AGA 1200 and FastATA 1200 - fitty or pity? 8bitbubsy support.Hardware 3 17 September 2009 05:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22977 seconds with 11 queries