English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 09 August 2015, 13:16   #1
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,510
CD-ROM on omniscsi.device crashes WinUAE

A500 config with A590 and Guru ROM crashes WinUAE when CD drive is first accessed. Works in 3.0, crashes in 3.1 and 3.2b6.
Attached Files
File Type: zip logs.zip (65.1 KB, 35 views)
thomas is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 August 2015, 15:09   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,564
Mountlist mounted? Could you also attach mount list entry used to mount CD and full used cdfs version information.

EDIT: I managed to duplicate it already.

EDIT2: Fixed. (Old bug and a bit odd behavior of omniscsi.device..)

Last edited by Toni Wilen; 09 August 2015 at 15:53.
Toni Wilen is online now  
Old 09 August 2015, 20:02   #3
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,510
BTW, is it correct that the Guru ROM only works with DMAC-02? With DMAC-01 omniscsi.device is present in the system but no devices are found.
thomas is offline  
Old 09 August 2015, 20:10   #4
Yulquen74
Registered User
 
Join Date: May 2013
Location: Kleppe / Norway
Posts: 162
Quote:
Originally Posted by thomas View Post
BTW, is it correct that the Guru ROM only works with DMAC-02? With DMAC-01 omniscsi.device is present in the system but no devices are found.
This guide says so:

http://ftp.sunet.se/pub/aminet/docs/help/a590faq.txt
Yulquen74 is offline  
Old 09 August 2015, 21:20   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,564
and here too http://eab.abime.net/showpost.php?p=193760&postcount=12

I haven't disassembled if it detects DMAC type or just assumes DMAC v2.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual-ROM gvpscsi.device for GVP Series I SCSI controllers - testers wanted! mark_k support.Hardware 14 02 April 2017 13:57
T-Zerro need the device name of the CD-ROM [Solved] R-TEAM support.FS-UAE 1 23 March 2014 00:48
Built-in AROS ROM crashes on 68000 mark_k support.WinUAE 3 17 July 2012 12:02
A600 crashes when inserting PCMCIA device woody.cool support.Hardware 12 25 May 2009 02:54
Anyone can help me get a 4.15 GVPSCSI.DEVICE rom for my 40mhz G-Force 030 accel ? keropi MarketPlace 10 22 June 2007 11:38

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11641 seconds with 12 queries