English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 July 2015, 23:14   #1
WeiXing3D
Rusted Amiga user
WeiXing3D's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Pacifica, California. U.S.A.
Posts: 77
Question How to update WinUAE without losing previous install and config

I'm relatively new to WinUAE, and I just finished installing WB Classic in my A1200 configuration.

It's working great and I have managed to install and run some WHDLoad games and also applications (Dpaint IV, Cinema4D, Aladdin 4D, FW97).

But I have a question: how can I update WinUAE (currently using v3.1.0) when a new version is released, without losing my previous work/configuration?
WeiXing3D is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 July 2015, 23:53   #2
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,370
I have just copied the WinUAE executable over the old one - the settings etc are saved elsewhere.
zipper is offline  
Old 23 July 2015, 00:04   #3
Snake79
Registered User

 
Join Date: Feb 2014
Location: Poland
Posts: 168
Simply copy - paste latest beta .exe to your WinUAE folder and run it (i'm using names of each beta of it's own) or you can copy - paste your saved config file with .uae extension (from WinUAE/Configurations) to corresponding folder of updated one (and check if hardfiles are linked correctly). The hardfiles .hdf or .vhd are most important, because they're store your system / files / "work". You can create new config base and link the hardfiles to it.

Last edited by Snake79; 23 July 2015 at 00:32.
Snake79 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Putty Install Update tomead Games images which need to be WHDified 32 03 January 2014 23:25
Deleting previous screen settings fc.studio support.Apps 2 10 August 2007 20:44
about my previous thread utri007 Amiga scene 11 29 October 2003 20:12
Simon the sorcerer 1(AGA and CD32 ) & 2 (Hd install) config? huge sound problems =/ bytestorm support.WinUAE 1 16 March 2003 07:19
Previous WinUAE Releases Malc support.WinUAE 4 12 July 2001 00:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10492 seconds with 11 queries