English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 09 July 2015, 13:05   #1
lolw00t
 
Posts: n/a
winUAE, winUAEloader & Hyperspin ?

So does this actually work together if i dont want to use the default keymapping ?

i have tried for several weeks now.
 
AdSense AdSense  
Old 09 July 2015, 22:06   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,518
Sorry, can't help. I have no idea how they work.
Toni Wilen is online now  
Old 10 July 2015, 09:03   #3
lolw00t
 
Posts: n/a
i can get the winUAE & the winUAEloader to work just fine together, but when i try loading from the frontend hyperspin, its back to default keymapping. if anyone is wondering
 
Old 10 July 2015, 10:25   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,518
Check winuaebootlog.txt after running winuae from hyperspin, it will list all command line parameters used to start winuae. It may help to find out the problem.
Toni Wilen is online now  
Old 17 July 2015, 05:44   #5
rsn8887
Registered User
rsn8887's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: USA
Posts: 726
More or less off-topic, but make sure you check your cpu usage during emulation when using Hyperspin.

The Hyperspin menu is a real cpu hog and does not reduce it's own cpu usage when the emulator is running. Instead, the menu continues to use a ton of cpu power playing animations and eye candy while it is in the background. I guess if you have a really fast machine that can handle this, this might not matter to you. But for me it was a dealbreaker. Emulators that worked fine without Hyperspin suddenly started to studder and lag when I was using Hyperspin.

On my quest for an alternative launcher I found Attract Mode. Compared to Hyperspin, it is extremely bare-bones but uses negligible CPU. I have no clue how to make WinUAE work on either.
rsn8887 is offline  
Old 22 August 2015, 07:57   #6
njvc
 
Posts: n/a
lolw00t, any luck resolving this issue? I am currently facing the same dilemma...
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updated WHDLoad.xml for WinUAELoader? Clark Kent project.Killergorilla's WHD packs 56 30 October 2014 09:47
New Hyperspin theme I'm working on. clownstyle Amiga scene 0 04 January 2013 11:07
Hyperspin MrX_Cuci project.MAGE 11 22 May 2011 03:28
winuaeloader/minipac problem Dan333 support.WinUAE 11 23 August 2010 18:16
WinuaeLoader 1.70 sjakie43 support.Other 0 02 June 2009 21:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11475 seconds with 11 queries