English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 08 July 2015, 08:14   #1
vertigo
Registered User

 
Join Date: Apr 2015
Location: england
Posts: 60
SCSI changing

Hi, I tried asking this in another section as its my real Amiga I need the answer for but as its the same on winuae I hope you winuae peeps may know the answer.

Simply, using a hdf from my cf card if I boot the file using the winuae uae controller I get all my drives including dh1: upwards. But boot from the winuae ide controller I can only see dh0: in workbench, although the drive partitions can be seen in early boot, check4gb and hdtools.

The only thing I can pin down what is happening is that the scsi.device on the hdf and cf card magically changes from the one in devs. Under uae controller it shows v43.45 in version but under the ide controller the same scsi.device shows v37.64.

I'm using wb3.1 ks 3.0 drives partitioned with sfs on a 32gb card/hdf which was working until I changed something?

Any ideas?
vertigo is offline  
AdSense AdSense  
Old 08 July 2015, 08:57   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,508
Same reply as in your previous thread: http://eab.abime.net/showpost.php?p=1029611&postcount=2
thomas is offline  
Old 08 July 2015, 12:20   #3
vertigo
Registered User

 
Join Date: Apr 2015
Location: england
Posts: 60
Sorry thomas I must have been making this thread when you replied to my other thread which no one seemed to answer and I was desperate for an answer.

Anyhow, call it a eureka moment or just plain lucky I just searched and found the answer this very minute, the hint was in your other reply which mentioned the startup sequence which was bog standard 3.1 I realized I must have to have loadmodule in this file so added it and hey there's my drives.. Thanks for your help, although cryptic this time, it helped a lot.

Cheers
vertigo is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Sale: Cyberstorm Mk2 060 + 128MB RAM + SCSI II Module + 18GB SCSI Drive Zetr0 MarketPlace 9 27 June 2012 22:41
WTB - SCSI Cable Blizzard MkIV SCSI - 50Pin fitzsteve MarketPlace 1 30 August 2010 23:10
Blizzard 1260 & SCSI Kit - 1230.scsi upgrade question Tommo1975 support.Hardware 0 14 August 2010 19:43
Changing disks Unregistered New to Emulation or Amiga scene 2 14 August 2004 20:05
changing disks SImon support.WinUAE 2 01 November 2002 15:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12339 seconds with 11 queries