English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 02 July 2015, 20:13   #1
rfancella
Registered User

rfancella's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Clay Center, KS USA
Age: 54
Posts: 83
Joyride

Hello all!

In my continuing Amiga CD journey with WinUAE, I cannot get Joyride to run.
The game starts, lets me choose the screen mode. I choose [Use AGA] and can choose options. As soon as the game starts, blam (yes, blam is a technical term).

I am using WinUAE 3.1.0RC2 Public Beta 22,2015.05.25 and have RTG Master installed. Set as an 040, JIT, No FPU, 2M Chip and 128M Z3 Fast.

When it crashes it's always the same.
Software Failure
Joyride
Program failed (error #8000000A).
Wait for disk activity to finish.

I have also tried OS3.9BB2, Classic WB and a couple other Amiga Forever installs.

Does anyone have this game running in WinUAE?

Thanks,
Ron
rfancella is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 July 2015, 20:26   #2
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
If you install WinUAE 3.1 final release then we will both be on the same page. I'm downloading the game now to try, I'll let you know how I get on.

EDIT: Game runs fine on A1200/030, KS3.1, OS3.1, UAE Zorro III 256mb, Direct3d or DirectDraw.

Last edited by Arnie; 02 July 2015 at 20:42.
Arnie is offline  
Old 02 July 2015, 21:06   #3
rfancella
Registered User

rfancella's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Clay Center, KS USA
Age: 54
Posts: 83
Arnie,
Thank you for your prompt reply.
Can you send me your uae file? There is something I am still missing.

Thanks,
Ron

Quote:
Originally Posted by Arnie View Post
If you install WinUAE 3.1 final release then we will both be on the same page. I'm downloading the game now to try, I'll let you know how I get on.

EDIT: Game runs fine on A1200/030, KS3.1, OS3.1, UAE Zorro III 256mb, Direct3d or DirectDraw.
rfancella is offline  
Old 02 July 2015, 21:14   #4
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Sure, no problem. The file locations are set to AF.

Last edited by Arnie; 12 October 2015 at 20:54.
Arnie is offline  
Old 02 July 2015, 21:22   #5
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,374
I did a hurried install - it starts but gfx are wrong as I installed RTG and it seems to favor CGX instead of P96; I'm on Amikit. Must probably try Aga sometimes.
zipper is offline  
Old 02 July 2015, 21:48   #6
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
I didn't Install the game, I just ran it from CD.
Arnie is offline  
Old 02 July 2015, 21:51   #7
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,374
Yes, I tried from the CD also - it started.
zipper is offline  
Old 02 July 2015, 21:58   #8
rfancella
Registered User

rfancella's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Clay Center, KS USA
Age: 54
Posts: 83
Arnie,
You tha' Man!
I changed the DH0: and CD0: and it runs just fine.
Now to pick apart the differences.
Thank you so much!

Thanks,
Ron

Quote:
Originally Posted by Arnie View Post
Sure, no problem. The file locations are set to AF.
rfancella is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Joyride NPI HOL contributions 4 21 May 2010 08:30
joyride and onescape on mediator/voodoo3 questions kas1e support.Games 2 31 January 2006 20:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17215 seconds with 11 queries