English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 09 June 2015, 14:33   #1
DualC
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: Rimbo/Sweden
Posts: 5
WinUAE 3.1 and old 3.0 configuration = trouble.

Hi..

I have installed Amiga OS 4.1 with the old WinUAE 3.0 version, .. all works perfect.

Today i tried to download the new 3.1 version and copied it over the old install..

But whan i trie to run my old configuration it doesent boot, .. i only see a CLI prompt and nothing more.

Does somone have any idea whats wrong?

/M
DualC is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 June 2015, 15:36   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Tick Paths panel "Enable full logging", boot normally, when CLI window opens, open GUI, click Paths panel "Save All" button and attach the file. (contains logs and config)
Toni Wilen is online now  
Old 09 June 2015, 17:39   #3
DualC
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: Rimbo/Sweden
Posts: 5
Hi Toni..

Thx for the answer, .. and here is the file...

/M
Attached Files
File Type: zip winuae_debug.zip (13.6 KB, 45 views)
DualC is offline  
Old 09 June 2015, 17:46   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Check your SCSI CD config, it has odd path information in the config file and.
Toni Wilen is online now  
Old 09 June 2015, 18:01   #5
DualC
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: Rimbo/Sweden
Posts: 5
Ahh, i removed the CD path in the config.. and yeah it works as before.

Thx for the help

/M
DualC is offline  
Old 09 June 2015, 21:14   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Did you have CD in your CD drive (or whatever drives you have) and you had CSPPC configured for CD boot?

I can't see any 3.0/3.1 differences.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
configuration WinUAE for PM2extra pm2extra support.Games 4 21 January 2008 17:43
joystick configuration trouble Morkai support.WinUAE 3 27 April 2007 08:11
WinUAE Configuration downloads? Yesideez Retrogaming General Discussion 5 24 March 2007 16:24
Problems with WinUAE's configuration Unregistered support.WinUAE 1 20 August 2004 13:16
CD configuration od Winuae Edmond support.WinUAE 0 06 March 2003 15:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12453 seconds with 12 queries