English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 20 December 2002, 12:58   #1
Malc
Zone Friend
Malc's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 117
Are people still asking...

If you can use original Amiga disks on WinUAE via the PC?

I have had about 4 emails this past 2 weeks asking the same question, I think a little "RTFM" advice is needed.
Malc is offline  
Old 20 December 2002, 19:24   #2
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,929
nop, I don't see this question recently
maybe they are auto-fragged by moderators brain
RCK is offline  
Old 21 December 2002, 18:10   #3
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Nope, haven't seen that one much lately. Luckily!
Akira is offline  
Old 21 December 2002, 20:44   #4
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 42
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
i think Malc means via his website...

i would say the answer is no...
Djay is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hello people. bcfcstens Member Introductions 4 13 September 2011 14:56
hi to all people rusty71 Member Introductions 6 03 March 2011 06:19
People, can you help Glen? :) Reynolds Nostalgia & memories 1 04 August 2010 07:29
Hello good people! MaximumRD Member Introductions 10 26 June 2010 15:51
Try this People synchro Retrogaming General Discussion 46 16 March 2009 01:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06904 seconds with 13 queries