English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 20 December 2002, 13:58   #1
Zone Friend
Malc's Avatar
Join Date: Mar 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 117
Are people still asking...

If you can use original Amiga disks on WinUAE via the PC?

I have had about 4 emails this past 2 weeks asking the same question, I think a little "RTFM" advice is needed.
Malc is offline  
AdSense AdSense  
Old 20 December 2002, 20:24   #2

RCK's Avatar
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,864
nop, I don't see this question recently
maybe they are auto-fragged by moderators brain
RCK is offline  
Old 21 December 2002, 19:10   #3
Registered User

Akira's Avatar
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 18,885
Nope, haven't seen that one much lately. Luckily!
Akira is offline  
Old 21 December 2002, 21:44   #4

Djay's Avatar
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 42
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
i think Malc means via his website...

i would say the answer is no...
Djay is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hello people. bcfcstens Member Introductions 4 13 September 2011 15:56
hi to all people rusty71 Member Introductions 6 03 March 2011 07:19
People, can you help Glen? :) Reynolds Nostalgia & memories 1 04 August 2010 08:29
Hello good people! MaximumRD Member Introductions 10 26 June 2010 16:51
Try this People synchro Retrogaming General Discussion 46 16 March 2009 02:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22773 seconds with 11 queries