English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 09 May 2015, 15:25   #1
mercy
 
Posts: n/a
How to use the 48 Direct3D filter shaders? [Solved]

I couldn't find a help/faq section telling us, how to activate the 48 Direct3D filter shaders that come with Winuae, nicely sitting in the plugins folder. I searched... and searched... nothing. Aaarrgh..!!

Here is how:

Copy the entire plugins folder into what represents on your machine this place:

"c:\Users\Public\Documents\Amiga Files\WinUAE\plugins"

only Then become all 48 Direct3D filter shaders selectable in Filter---Filter Settings... Aaarrgh..!!

Do not copy them into the Winuae install directory.. There is the main Paths menu, but it doesn't say freakin !!PLUGINS HERE!! if Winuae finds these in the install dir they should be used as well or copied into the configurations folder.

All Winuae config website links are dead...
 
AdSense AdSense  
Old 09 May 2015, 15:49   #2
Michael Sykes
WinUAE end user

Michael Sykes's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Bremen
Age: 38
Posts: 623
I have my shaders in "winuae/plugins/filtershaders/direct3d" and they all seem to work fine.
Maybe WinUAEs search path is different depending where you save the settings. In the .ini file or the registry.
Michael Sykes is offline  
Old 09 May 2015, 16:26   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,565
Both paths are checked for "plugins" directory.

First "data path" (documents-directory unless "exe dir" path type is selected) is checked, if no "plugins" directory found, it checks for "exe path" (where winuae.exe is located) for plugins directory.

Perhaps you had empty plugins directory in "data path"?
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CG Shaders Enverex support.FS-UAE 2 05 October 2014 18:51
Using shaders with FS-UAE on Ubuntu [Solved] DaveMB support.FS-UAE 2 14 October 2012 15:46
"CreateDevice failed" error with Direct3D filter on Maren support.WinUAE 20 02 February 2010 19:23
some direct3D filter puzzles me Marcuz support.WinUAE 1 09 November 2008 13:16
Direct3D Filter version 1.2.0 rmzalbar support.WinUAE 2 21 May 2006 11:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10329 seconds with 11 queries