English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 23 April 2015, 14:04   #1
Zerotech
Registered User
Zerotech's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Melbourne, Australia
Age: 37
Posts: 59
Send a message via Skype™ to Zerotech
Last Ninja 3 - How the audio should sound like

I just received a copy of the Last Ninja 3 for the Amiga 500. I wanted to illustrate how the soundtrack should sound like.

Video Link - [ Show youtube player ]

I wanted to compare it to another video which played the same game but part of the soundtrack was cut off and I believe from my observation is that one of the audio jacks was cut off.

Video Link - [ Show youtube player ]

The only complaint i got from the video is that it didnt sound authentic.

EDIT: I was demonstrating what the game should sound like when all audio plugs are plugged in correctly, the only thing I have complained about the other video was that I believe they didnt install the audio jacks or they are faulty.

Last edited by Zerotech; 23 April 2015 at 14:27.
Zerotech is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 April 2015, 14:16   #2
gimbal
cheeky scoundrel
gimbal's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Spijkenisse/Netherlands
Age: 36
Posts: 2,946
I'm confused as to what the actual intent of this post is. Only to advertise that you made a video, or is there a question hidden in there somewhere?

If you want to compare, compare to Laffer's longplays.

[ Show youtube player ]
gimbal is offline  
Old 23 April 2015, 14:26   #3
Zerotech
Registered User
Zerotech's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Melbourne, Australia
Age: 37
Posts: 59
Send a message via Skype™ to Zerotech
What I was trying to compare was another video someone had posted the game they were playing on the Amiga 500 they had so they claimed it was on original hardware, which is true but I think they didn't connect the right audio jack which led me to believe the soundtrack sounded bad.

That is the only complaint I would make, could it be that the other youtube user forgot to plug in the jack, if they didn't forget and plugged it in then I would say part of their audio jacks are faulty.

I wasn't comparing to Laffer's longplays because I have seen it and I know it sounds exactly what I have have but to another user.
Zerotech is offline  
Old 23 April 2015, 18:43   #4
Zerotech
Registered User
Zerotech's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Melbourne, Australia
Age: 37
Posts: 59
Send a message via Skype™ to Zerotech
If the volume was too low to hear the music, I apologize. I have since uploaded one that you can hear properly so you know this is the music or the soundtrack of the game how it should sound like.

Video Link - [ Show youtube player ]
Zerotech is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Floppy drive sound vs sound emulation mark_k support.WinUAE 4 14 November 2016 12:36
Sound issue, not all sound effects played. Connorsdad support.WinUAE 16 23 February 2015 17:32
Best Audio Config in Winuae for a Creative X-Fi Audio Card shaf support.WinUAE 2 14 June 2012 17:27
Sound is muffled after boot until change of settings - sound filter emulation issue? rsn8887 support.WinUAE 1 30 May 2010 21:44
a1200 audio sound problem ITGuy support.Hardware 9 11 April 2009 17:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16942 seconds with 11 queries