English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 01 June 2015, 04:09   #21
Farflame
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Location: Hucknall
Posts: 10
It's not Amos Basic, it was written in Blitz Basic. It was joystick control but also keyboard control. As far as I remember, the last time I got it working on PC, it played fine with keyboard and mouse.

Still, I'm not sure how to get started or how to wrap it into a single package now.
Farflame is offline  
AdSense AdSense  
Old 01 June 2015, 05:11   #22
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Is it still in the zone? What's the file named as?
Arnie is offline  
Old 01 June 2015, 13:07   #23
ma693541
Computer Wizard

ma693541's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ramberg/Norway
Posts: 587
@mark_k, Regarding the boot ROM: doh, I just saw filesys_bootrom.cpp! Obviously that's there because there's (probably) no compatible 68K cross-assembler for Windows.


Never heard of AmiDevCpp?

Last edited by ma693541; 01 June 2015 at 13:12.
ma693541 is offline  
Old 02 June 2015, 01:28   #24
Farflame
Registered User
 
Join Date: Apr 2015
Location: Hucknall
Posts: 10
Yes it's in the Zone as Top of the League_AGA.zip
Farflame is offline  
Old 15 June 2015, 00:47   #25
methodman
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Redding USA
Posts: 57
Is this relevant to Gamebase and Amiga demobase

I am trying to patch an understanding to get these things working. I made a HD only to have it hang on Classact and WHDLoad (which is the purpose of this emulator. It won't open installer-43_3 I installed the other but I don't understand how to use cliscripts which is part of the learning curve but I wanted to wait after all the bases were installed to learn that but it seems like I am stuck. I will try to make another config and hopefully it gets past where this one got hung up. I never got this far on my real amiga now I actually am having to learn it on an emulator. But the demo's are fantastic so it is worth it to me to get these working.
methodman is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No mouse or keyboard when game is loaded dm76 support.FS-UAE 9 12 October 2013 00:12
App for Workbench 3.1 to play mp3 or mod in background while game loaded? (WinUAE) dex request.Apps 9 16 July 2012 22:45
Isometric(i think)adv. game in hospital, pre 1994 Sundkula Looking for a game name ? 30 07 September 2008 23:24
why pre loaded games don't work? Heula support.Games 6 02 January 2008 20:33
What Pre-1985 Video Game Character Am I? Kodoichi Nostalgia & memories 12 03 January 2002 17:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11879 seconds with 11 queries