English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 12 October 2015, 08:44   #61
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,147
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Same answer: Don't do it. There is nothing to fix.

Don't use fast 68020+ cycle-exact, it is pointless, you only get huge CPU usage without being accurate.
I dont want anymore that you fix it.
Leandro Jardim is offline  
AdSense AdSense  
Old 12 October 2015, 09:33   #62
onkelarie
Registered User

onkelarie's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Spijkenisse / the Netherlands
Age: 47
Posts: 438
For perfect sound in winuae with lowest latency it always works for me to set the display to legacy vsync with a pal 50 fps. Smooth scrolling is an added bonus of course
onkelarie is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound problem with WinUAE HonoredShadow support.WinUAE 5 31 December 2008 13:51
WinUAE 1.5.3 sound problem with some WHDGames Thom87 support.WinUAE 13 19 November 2008 03:38
Winuae: Sound & CPU Problems... + resulting PC Freeze Problem Zapp_Brannigan support.WinUAE 24 23 April 2008 16:50
Sound problem with WinUAE 1.4.3... nikvest support.WinUAE 8 13 November 2007 23:23
sound problem in R7 Meckert support.WinUAE 2 14 June 2003 12:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09655 seconds with 12 queries