English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 15 December 2002, 15:49   #1
entity00
Junior Member
entity00's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: -
Posts: 26
Wink Amithlon and Amiga UAE...

Many of you complained the (true) fact that Amithlon (the wonderful Amithlon ) has no custom chips support.

OK, that's true, but...

...have you ever tried to run Amiga UAE (that definitely HAS custom chips and AGA support) on top of Amithlon ?

Tricky, isn't it ?

Try this and lemme know...
entity00 is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 December 2002, 22:02   #2
th4t1guy
Registered User
th4t1guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Kansas City, MO, USA
Posts: 531
Ahhh! My brain!
th4t1guy is offline  
Old 17 December 2002, 03:44   #3
ElectroBlaster
Junior Member
ElectroBlaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Exeter, Devon, UK
Age: 43
Posts: 1,426
Send a message via ICQ to ElectroBlaster
Isnt Amithlon based on a version of UAE thats been messed around with? running AmigaUAE on amithlon sounds like a good idea if it works....
ElectroBlaster is offline  
Old 17 December 2002, 19:27   #4
entity00
Junior Member
entity00's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: -
Posts: 26
It definitely works...
entity00 is offline  
Old 18 December 2002, 19:57   #5
ElectroBlaster
Junior Member
ElectroBlaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Exeter, Devon, UK
Age: 43
Posts: 1,426
Send a message via ICQ to ElectroBlaster
whats Amigauae like? I remember many years ago when i first seen this in a mag.... but i never tried it out.... i have it on cd aswell....
ElectroBlaster is offline  
Old 18 December 2002, 20:25   #6
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,552
It does work, I remember running Captive within Uae within WinUAE
BippyM is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Run WHDLOAD Games in Amithlon (E-UAE) Amiten support.OtherUAE 3 03 February 2016 20:47
[FS-UAE] Amiga Game Database for FS-UAE Launcher nexusle support.FS-UAE 31 24 August 2012 20:24
E-UAE on Amithlon with 1,4Ghz to slow ?! tbone support.OtherUAE 1 21 November 2008 20:04
Amithlon, AROS, X-Amiga or Winuae Mangar Amiga scene 6 14 January 2008 19:17
UAE for PowerPC finally from the author of Amithlon? Pyromania Amiga scene 7 16 June 2003 10:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12940 seconds with 11 queries