English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 11 January 2015, 13:14   #1
meckert
Registered User

meckert's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Gdansk, Poland
Posts: 162
Hexen GL 68k released

Aminet

from readme:
Have fun! Requirements: Hexen V1.0+ commercial or demo ".wad" file midi instruments from AmiTiMiDity.lha for music (copy patch folder to Hexen directory) 68020+ (68040+ recommended) 8 MB FastRAM CyberGraphX or Picasso96 3D card & Warp3D installed (GL version) AmigaOS 3.0
meckert is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 January 2015, 18:53   #2
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 43
Posts: 1,267
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul Send a message via Skype™ to Foul



Last edited by Foul; 11 January 2015 at 19:04.
Foul is offline  
Old 11 January 2015, 19:58   #3
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
Have you extracted folder .hhexen ?
If yes, see where SnoopDos is looking for it.
arti is offline  
Old 11 January 2015, 20:59   #4
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 43
Posts: 1,267
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul Send a message via Skype™ to Foul




Same thing after deleting ".hhexen" folder.
Foul is offline  
Old 11 January 2015, 21:07   #5
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
Version 0.2. Fixed.

Hhexen.lha
arti is offline  
Old 11 January 2015, 21:26   #6
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 43
Posts: 1,267
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul Send a message via Skype™ to Foul
same thing

hexen-gl crash with agl.library v4.5

Working but cannot create hhexen user directory with v2.0 and v2.5

Last edited by Foul; 11 January 2015 at 21:47.
Foul is offline  
Old 11 January 2015, 21:51   #7
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
No idea, sorry.
Tested only on AmiKit, version 4.2, dated 27 September 2005.

Last edited by arti; 12 January 2015 at 23:56.
arti is offline  
Old 11 January 2015, 21:52   #8
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 43
Posts: 1,267
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul Send a message via Skype™ to Foul
Must wait for others users reports
Foul is offline  
Old 11 January 2015, 22:46   #9
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
0.3 (0.2 had doubled files )

hhexen.0.3.lha

Last edited by arti; 11 January 2015 at 22:51.
arti is offline  
Old 12 January 2015, 00:48   #10
meckert
Registered User

meckert's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Gdansk, Poland
Posts: 162
As I wrote on ppa.pl I still have the same problem . Did someone get it to work ? If yes, could you post your snoopdos logs ?

Last edited by meckert; 12 January 2015 at 08:23.
meckert is offline  
Old 12 January 2015, 01:16   #11
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,416
I've got the original of this with 1.1 WAD if you need it!

I also get the same error, but I 'think' it's trying to create .hhexen/ not .hhexen

If you look at Fouls snoopdos output you can see it's trying to make .hhexen/

*UPDATE*
My guess was correct!

Found editing the byte at 0x05f9 in hexen.exe and 0x0659 in hexen-gl from 2F to 00 gets it going but I must have my setup incorrect as it won't set the video res!

Last edited by BarryB; 12 January 2015 at 01:43.
BarryB is offline  
Old 12 January 2015, 23:54   #12
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
Fixed
HHexen-0.4.lha

Last edited by arti; 13 January 2015 at 10:46.
arti is offline  
Old 13 January 2015, 01:15   #13
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,416
That's fixed the makedir error but I keep getting errors about video res? Have the StormMESA libs installed but either get 'Couldn't set video mode 640 x 400: Bug in BestCModeIDTags Found use 16 bit screen fallback' or if I run with hhexen-gl -f -width 320 -height 240 it will reboot?

Similar for hhexen-sdl except it tries to use 320 x 200, or if run from cli hhexen-sdl -f -width 320 -height 200 it produces a crash?
BarryB is offline  
Old 13 January 2015, 02:15   #14
guyfry
Banned

 
Join Date: Oct 2014
Location: World
Posts: 13
HHExen v0.3 not working.

The Copying Files and Error is here.

The WAD File is Hexen v1.1.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	001.jpg
Views:	140
Size:	165.7 KB
ID:	42817   Click image for larger version

Name:	002.jpg
Views:	137
Size:	154.1 KB
ID:	42818  
guyfry is offline  
Old 13 January 2015, 02:42   #15
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,416
Did you even bother reading this thread I point your attention to Post #12
BarryB is offline  
Old 13 January 2015, 08:21   #16
meckert
Registered User

meckert's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Gdansk, Poland
Posts: 162
Quote:
Originally Posted by BarryB View Post
That's fixed the makedir error but I keep getting errors about video res? Have the StormMESA libs installed but either get 'Couldn't set video mode 640 x 400: Bug in BestCModeIDTags Found use 16 bit screen fallback' or if I run with hhexen-gl -f -width 320 -height 240 it will reboot?

Similar for hhexen-sdl except it tries to use 320 x 200, or if run from cli hhexen-sdl -f -width 320 -height 200 it produces a crash?
Same thing for me. Arti would it be possible to add a screenmode requester ?
meckert is offline  
Old 13 January 2015, 10:55   #17
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 475
@BarryB
"Currently, varying screen widths/resolutions are only supported in OpenGL mode"
RTFM

"hhexen-gl -f -width 320 -height 240" and "hhexen-sdl -f -width 320 -height 200" "worked for me"
arti is offline  
Old 13 January 2015, 11:34   #18
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 2,416
There isn't a 'manual' just a readme
BarryB is offline  
Old 13 January 2015, 19:37   #19
guyfry
Banned

 
Join Date: Oct 2014
Location: World
Posts: 13
HHexen v0.4 complete installed, but not working. (The SDL Version)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	003.jpg
Views:	126
Size:	284.9 KB
ID:	42827  
guyfry is offline  
Old 13 January 2015, 20:24   #20
groundplayer
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Location: Finland
Posts: 56
Deleted old version folder totally, extracted 0.4 and copied only wad to programdir. Sdl version is now working using "hhexen-sdl -f -width 320 -height 200" in shell. Thankyou arti !!
groundplayer is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hexen GL arti project.Amiga Game Factory 0 10 January 2015 01:04
OpenAL 68k arti Coders. General 2 25 April 2014 19:41
Help! FreeWheel 68k systmcrsh support.Apps 2 18 February 2011 21:48
Hexen & Heretic Vids LuMan Amiga scene 0 05 February 2011 23:17
ScummVM 0.9.1 68k Paul News 28 20 August 2010 03:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.31934 seconds with 12 queries