English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 09 April 2016, 23:40   #621
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,199
Quote:
Originally Posted by Viceroy View Post
Could someone please tell me if this is still in The Zone, I can't seem to find it?
accelerator_roms [10.1.2015: GVP A3001 IDE.].zip
I'm uploading the latest version of the accelerator_roms file to The Zone for you now.
prowler is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 April 2016, 08:35   #622
Viceroy
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Location: uk
Posts: 159
Ah cheers, many thanks ;-)
Viceroy is offline  
Old 10 April 2016, 10:45   #623
Viceroy
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Location: uk
Posts: 159
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
I'm uploading the latest version of the accelerator_roms file to The Zone for you now.
Got them, never realised there would be so many?
Thanks again Prowler ;-)
Viceroy is offline  
Old 07 June 2016, 11:36   #624
MIG
Registered User

 
Join Date: Jun 2016
Location: Luetzelbach / Germany
Posts: 4
Hi.

I haven’t read this whole thread all the way through…so please accept my apologize if I ask now an already answered question:
I have some trouble getting the A2386SX Emulation started.

Settings:
68000
1 MB Chip
4 MB Fast
ROM: Kick 3.1
Janus-Version: 36.83 (from Amiga.resource.cx)
A2386SX selected, ROM: A2386 BIOS 1.0 (64k)
4 MB RAM

Trouble:
PC-Prefs says, that there is a A2286 or A2088 installed, but never the A2386.

Any ideas whats wrong here?

Last edited by MIG; 07 June 2016 at 12:15.
MIG is offline  
Old 07 June 2016, 15:33   #625
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,523
The usual answer: not enough information. First check log (paths panel -> enable logging or use -log command line parameter) to check that board initializes (bios is found etc..)

If log does not tell anything obvious: attach config and winuaelog.txt log.
Toni Wilen is online now  
Old 08 June 2016, 11:40   #626
Tomislav
Registered User

 
Join Date: Aug 2014
Location: Zagreb / Croatia
Posts: 74
Quote:
Originally Posted by MIG View Post
Hi.
Trouble:
PC-Prefs says, that there is a A2286 or A2088 installed, but never the A2386.

Any ideas whats wrong here?
In "Expansions" select "x86 Bridgeboards". Select every bridgeboard that have "*" before name (except in your case A2386) and select ROM file as blank string (not "ROM disabled" or name of ROM because that enables board).

Last edited by Tomislav; 08 June 2016 at 11:49.
Tomislav is offline  
Old 08 June 2016, 13:44   #627
AnnaWu
Registered User
AnnaWu's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 429
x86 Bridgeboards

Everything works well with the latest version of WinUAE
Except the A2386SX emulation with the CMOS RAM save problem.
AnnaWu is offline  
Old 16 November 2016, 15:42   #628
riverajl
Registered User

 
Join Date: Nov 2016
Location: sao paulo / brasil
Posts: 14
Directions in A2088 installing procedures

Hi there. I had in the past a truth A2088 using a PC HP. I don't have any more.

I am trying to install it in my emulation using a folder HD as a PC host.
I am following the A2088 original manual instruction but I cannot go forward.

I use the installation procedure and some software are well coppied to the hd.

After that, the next step is setting bridgeboard memory but the PCPrefs does not open.

Is there any step by step to do it?

Thanks
riverajl is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cycle exact cpu emulation speed, accurate ? turrican3 support.WinUAE 1 23 December 2013 18:20
Problem with cycle-exact and custum CPU emulation speed pintcat support.WinUAE 14 11 May 2010 20:12
Action Replay Mk3 problem (cpu emulation?) w/ Rick Dangerous Xorlac support.WinUAE 7 13 March 2010 15:26
Shortcuts for CPU-Emulation Speed Retro-Nerd request.UAE Wishlist 4 03 September 2005 22:59
CPU emulation and timings....... Bloodwych support.WinUAE 1 04 August 2003 16:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17148 seconds with 12 queries