English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 29 October 2014, 22:52   #121
wmsteele
Registered User

 
Join Date: Jul 2012
Location: Glasgow
Posts: 81
@Jens, apart from raising a PayPal dispute is their any way of contacting you about a missing item?
wmsteele is online now  
AdSense AdSense  
Old 29 October 2014, 23:07   #122
Riempie
Amiga freak
Riempie's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Netherlands
Posts: 330
Quote:
Originally Posted by Schoenfeld View Post
I have quite a few brand new USB CD drives (yes, CD drives, not DVD drives!) in stock. Unfortunately, I have some trouble getting them to work: CacheCDFS crashes when used. Once I get these drives to work, I'll put them in my shop for a symbolic price (something like 11,11 EUR, because 13,37 EUR might be misunderstood ;-))

Jens
Nice! If it works then I'll buy one!! Maybe you can ask Amigakit for help with this because I noticed they had usb-cd drives in their shop with a floppy disk so it would work on an Amiga (with subway usb).
Riempie is offline  
Old 29 October 2014, 23:09   #123
Schoenfeld
electricky.
 
Join Date: Jun 2010
Location: out in the wild
Posts: 1,155
Quote:
Originally Posted by wmsteele View Post
@Jens, apart from raising a PayPal dispute is their any way of contacting you about a missing item?
The eMail address mentioned on the site would be the first thing (shop@...), then you have my personal eMail address from the PayPal transaction, and you might have gotten an eMail from me from jens@icomp - plenty of addresses.

Missing item is very unlikely. There were two people who haven't been successful tracking their shipments, and I found out that my scanner has swallowed a digit of the tracking number. I might need to set that to a slower typing speed.

Please send me an eMail, so we can check what's going on. So far, not a single item has been lost in the mail in all these years, and if that should ever happen, there's two insurances on the parcel: One from the registered mail insurance, and another that covers whatever the postal insurance doesn't cover.

Jens
Schoenfeld is offline  
Old 29 October 2014, 23:37   #124
wmsteele
Registered User

 
Join Date: Jul 2012
Location: Glasgow
Posts: 81
Many thanks, missed the shop email, was looking at the support page!
wmsteele is online now  
Old 30 October 2014, 15:07   #125
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Yay my order has been shipped! Lets hope it arrives when Mrs Fitz is out
fitzsteve is offline  
Old 30 October 2014, 15:18   #126
manic23
Only Amiga!

manic23's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromley, Kent
Age: 45
Posts: 432
Quote:
Originally Posted by fitzsteve View Post
Yay my order has been shipped! Lets hope it arrives when Mrs Fitz is out
LOL, I'm going to tell her!!
manic23 is offline  
Old 30 October 2014, 15:33   #127
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by manic23 View Post
LOL, I'm going to tell her!!
How, you meeting up with her in your lunch break or something?

If you wanna pop over when I set it up you're welcome though
fitzsteve is offline  
Old 30 October 2014, 15:34   #128
manic23
Only Amiga!

manic23's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromley, Kent
Age: 45
Posts: 432
Quote:
Originally Posted by fitzsteve View Post
How, you meeting up with her in your lunch break or something?

If you wanna pop over when I set it up you're welcome though
LOL, damn my secret is out hehe. Thanks I may just do that, will be good to see it running on your setup before I get to set it up on mine.
manic23 is offline  
Old 30 October 2014, 15:36   #129
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Should be able to show you the AmigaOne running this time too

ps. Thanks Jens for handling the order so quickly
fitzsteve is offline  
Old 30 October 2014, 15:39   #130
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by Schoenfeld View Post
I have quite a few brand new USB CD drives (yes, CD drives, not DVD drives!) in stock. Unfortunately, I have some trouble getting them to work: CacheCDFS crashes when used. Once I get these drives to work, I'll put them in my shop for a symbolic price (something like 11,11 EUR, because 13,37 EUR might be misunderstood ;-))

Jens
Try AmiCDFS, I had similar issues with CacheCDFS on my Deneb and changing to AmiCDFS solved them

+1 for 1337
fitzsteve is offline  
Old 30 October 2014, 22:35   #131
demolition
Unregistered User
demolition's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Copenhagen / DK
Age: 36
Posts: 2,490
Just tried with a Dell USB floppy drive and it works as well. It is detected as a mass storage device so you can use PC formatted 1.44MB floppies.
demolition is offline  
Old 30 October 2014, 22:38   #132
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 37
Posts: 6,340
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by demolition View Post
Just tried with a Dell USB floppy drive and it works as well. It is detected as a mass storage device so you can use PC formatted 1.44MB floppies.
Ahh, the solution to a problem that shouldn't exist
fitzsteve is offline  
Old 31 October 2014, 01:08   #133
touringsedan
 
Posts: n/a
Just received mine, installed onto X-Surf, installed Poseidon and everything I plugged in just works. Even an Apple branded USB Network Adapter. Super awesome! Thank You Jens for keeping the dream alive.
 
Old 31 October 2014, 03:10   #134
alenppc
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Age: 36
Posts: 352
Just tried an LG GP50NB40 USB dvd writer and it works perfectly. It's mind boggling how useful this interface is. Now I am gonna have to buy one for the A1200 as well
alenppc is offline  
Old 02 November 2014, 02:30   #135
lantus360
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: Olathe, Kansas
Posts: 100
running great in my A4000 using xsurf. I think im going to jump on another for my A1200.
lantus360 is offline  
Old 02 November 2014, 02:48   #136
DonAmiga
Registered User

DonAmiga's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scotland
Posts: 515
^^^ I agree just waiting for some funds and I'll be back for A1200 and A600

Just hope the production run is enough to supply everyone for a while to come.
DonAmiga is offline  
Old 02 November 2014, 04:59   #137
Storm
SYS64738

Storm's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Australia
Age: 43
Posts: 21
If I had a clockport on my A500 I would definitely get another one.
Storm is offline  
Old 02 November 2014, 10:08   #138
Riempie
Amiga freak
Riempie's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Netherlands
Posts: 330
I'm thinking of buying another one for my A600 since this one has aca620, a604 and indy ecs in it. One thing that's holding me back though is that I don't want to cut the case. What would be the best place btw?
Riempie is offline  
Old 02 November 2014, 10:30   #139
DonAmiga
Registered User

DonAmiga's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Scotland
Posts: 515
You could look out for a spare case to buy, even another A600 maybe nonworking or unit only deal on amibay/ ebay sometimes go cheap
DonAmiga is offline  
Old 02 November 2014, 12:51   #140
Schoenfeld
electricky.
 
Join Date: Jun 2010
Location: out in the wild
Posts: 1,155
Quote:
Originally Posted by DonAmiga View Post
Just hope the production run is enough to supply everyone for a while to come.
I've made quite a few units, hoping that they'll sell one day. Otherwise I would not be able to make this kind of price.

Quote:
Originally Posted by Riempie View Post
I'm thinking of buying another one for my A600 since this one has aca620, a604 and indy ecs in it. One thing that's holding me back though is that I don't want to cut the case. What would be the best place btw?
Since the A600 is really tiny, you will need to think of what port to sacrifice for USB. Since serial is very rarely used (and not useful without Fitos anyway), I'd vote for that (or "against", respectively): Remove the DB25 from the mainboard of the A600 and install the "double" USB port there. It's about the same width as a DB25. You'll also need to move the big electrolytic cap to a different place, but that's going to be easy while you have the soldering iron on anyway.

Should you have a need for serial at some point, you can always use a USB->serial adapter. Just avoid FTDI, they're the only ones not supported. Others like Prolific or SiLabs work great and you can take advantage of the Fifos in those chips.

Jens
Schoenfeld is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New USB HID mouse / USB Joystick / Gamepad USB adapter for the classic Amiga spidi News 187 24 October 2016 13:11
WinUAE USB Amiga hard drive issue (2014) JayEff support.WinUAE 2 04 April 2014 19:31
BetterWb 3.0 06-OCT-2013 gulliver News 20 06 November 2013 21:22
Away At Amiwest Show (Oct 20 - 26) amigakit.com MarketPlace 1 18 October 2010 00:16
Meet SAM @ ANT Oct 12th 2008 (UK) Mikey_C News 22 14 October 2008 14:52

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.31080 seconds with 12 queries