English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 30 July 2014, 22:23   #1
Amicol
Registered User

 
Join Date: Dec 2013
Location: Hartlepool / England
Posts: 338
Help setting up Magic 64

I have been using Magic 64 for a while now, and never figured out why the scrolling on games judders. It's really annoying.

I'm running on an Apollo 1260 @ 80MHz


Use the Limit speed option as it runs too fast without it. It's smooth as silk for a second or 2, then judders, sometimes badly, sometimes a little.


Is it something that can be adjusted? It's otherwise a great little emulator!
Amicol is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 July 2014, 23:46   #2
crazyc
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Gravesend - UK
Posts: 408
Never got it really sorted on my set up, screen was off centre as well.
Bougth a C64 in the end
crazyc is offline  
Old 31 July 2014, 00:45   #3
Amicol
Registered User

 
Join Date: Dec 2013
Location: Hartlepool / England
Posts: 338
Been playing around with the settings for ages and never sorted it.
I have a C64 too, but it would be handy to have 2 in 1.

Are there any better emulators out there for a real Amiga?
Amicol is offline  
Old 31 July 2014, 01:41   #4
crazyc
Registered User
 
Join Date: May 2012
Location: Gravesend - UK
Posts: 408
Don't know about better. Magic64 was best for me but others seem to prefer different ones.
crazyc is offline  
Old 31 July 2014, 03:12   #5
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,152
Quote:
Originally Posted by Amicol View Post
Been playing around with the settings for ages and never sorted it.
I have a C64 too, but it would be handy to have 2 in 1.

Are there any better emulators out there for a real Amiga?
"Better", really I dont know, but there is "Frodo" from the same author of Shapeshifter. Look on Aminet for version 4.1 (http://aminet.net/package/misc/emu/FrodoV4_1). There is also version 2.4, a bit faster but less accurate.

Frodo 2.4 in special, has an internal driver for Graffiti, but this feature doesnt works with the WinUAE emulation. I dont know why...
Attached Files
File Type: lha FrodoV2_4.lha (316.4 KB, 39 views)

Last edited by Leandro Jardim; 31 July 2014 at 03:43.
Leandro Jardim is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting up StormC 3 Vegas Coders. C/C++ 16 15 November 2012 23:17
Setting up a copperlist oRBIT Coders. General 5 08 April 2010 15:18
Error on setting Magic Workbench Pattern fc.studio support.Apps 7 17 September 2008 17:39
best setting for looking demos please sink request.Demos 2 23 January 2006 17:00
Setting up an A4000 alexh support.Hardware 5 07 March 2005 10:17

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12520 seconds with 12 queries