English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 26 November 2002, 13:52   #1
Phiber
Hardware Freak
Phiber's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Helsinki / Finland
Age: 43
Posts: 222
Send a message via MSN to Phiber
Question About to pop a vein in my head..

Ok.. finally got my a600 with WB3.1 on the harddrive attached to my peecee.. and after some tweaking, got the amiga explorer working..

But now i'm lost...

I want to install various software.. like MUI, Miami and that kind of stuff..

i extracted the mui38usr.lha to a another partition and used the installer on it... i made a MUI directory under DH0: and all seemed to be fine.. well the installer just slapped the files in there... is it supposed to do that? Now i have to move every single file to their corresponding drawers? By hand? aww fuck...

Ain't there an easier way?

Looked at some preconfigured setups by bloodwych for tips but can't make heads or tales about all the files..

Can someone do a step-by-step n00bie installing guide??
Phiber is offline  
AdSense AdSense  
Old 26 November 2002, 14:06   #2
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
I have already made a guide about installing WB3 (includes MUI) for cpc464's web site which should go up soon.

I will put the mui part in the zone

Edit: Uploaded (you only have 3 days to download and 3rd button from top right of page) Unzip to HD and open chap6.htm in web Browser

Hope it helps.

Last edited by Paul; 26 November 2002 at 14:14.
Paul is offline  
Old 26 November 2002, 17:10   #3
Phiber
Hardware Freak
Phiber's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Helsinki / Finland
Age: 43
Posts: 222
Send a message via MSN to Phiber
Thumbs up

Thanks dude..

Looking forward to see the other parts soon...

Hmmh.. i think i know where the problem was:

I installed to a folder instead of the root... silly me :hoo
Phiber is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who added Pop-Up to HOL? Whitesnake HOL contributions 0 21 April 2012 19:48
Pop-Up (Infogrames) (1990) Whitesnake Games images which need to be WHDified 0 17 April 2012 02:11
Pop quiz problem Anakirob AMR suggestions and feedback 1 13 March 2012 21:35
Pop-up flickers by. e5frog project.WHDLoad 2 23 July 2010 01:03
Disabling Pop-up on EAB stefcep project.EAB 5 07 May 2009 00:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10297 seconds with 11 queries