English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 November 2002, 07:19   #1
ervin
Registered User
ervin's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Adelaide / Australia
Posts: 31
Unhappy Switchblade 2 in 0.8.22R2

Hi all.

Has anyone had any luck running Switchblade 2 under the latest WinUAE?

I'm trying several games, and have had lots of success running them (even with the floppy slider set to something higher like 400%), but, no matter what I do, Switchblade 2 won't work.

I've tried changing RAM, cpu speed, floppy speed.

What's really weird is that it actually causes WinUAE to freeze.
Yes, WinUAE itself freezes and the whole computer slows down to a crawl. WinUAE has to be killed with Task Manager.
Strange.

Has anyone seen this behaviour?
ervin is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 November 2002, 20:51   #2
Incomparabile
Registered User
Incomparabile's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Urbino / Italy
Age: 35
Posts: 106
Send a message via ICQ to Incomparabile Send a message via MSN to Incomparabile Send a message via Yahoo to Incomparabile Send a message via Skype™ to Incomparabile
try another ADF...
Incomparabile is offline  
Old 25 November 2002, 03:20   #3
ervin
Registered User
ervin's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Adelaide / Australia
Posts: 31
I've found a solution - the problem was that I had (in the CPU settings tab) selected "Fastest possible, but maintain chipset timing".
This setting seems to cause some compatibility issues. Bummer.
Although I haven't had too many other problems with this setting.
ervin is offline  
Old 25 November 2002, 10:22   #4
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Many old games require exact A500 CPU speed, that's just why the "real A500 speed" option is for!
andreas is offline  
Old 25 November 2002, 11:00   #5
ervin
Registered User
ervin's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Adelaide / Australia
Posts: 31
Yeah I know, but since 0.88.22R2 I've had serious slowdown issues with that setting, so I'm trying to avoid it.
ervin is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Switchblade haynor666 HOL contributions 0 21 August 2008 11:56
Switchblade gifgit project.Sprites 0 13 March 2006 17:19
Problems w/ fullscreen 60Hz vsync since v0.8.22R2 ethylene support.WinUAE 0 01 March 2003 02:35
Jim Power & 8.22r2 mtb support.Games 3 20 November 2002 19:23
WinUAE 0.8.22R2 released... or not? ArKay support.WinUAE 1 27 September 2002 22:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16726 seconds with 11 queries