English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 24 May 2014, 08:33   #1
toddyamiga
 
Posts: n/a
Missing keys in workbench

Hi there, i have a a1200 with HD emulated through WINUAE. I'm having trouble typing within workbench 3.1. It seems that some keys are missing. I've had a good google about the issue but cannot find a fix. Has anyone had the same issue and found a resolution?
 
AdSense AdSense  
Old 24 May 2014, 08:47   #2
toddyamiga
 
Posts: n/a
Specifically asd & w. all the rest seem there.
 
Old 24 May 2014, 09:15   #3
mr_magnell
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Location: Sweden
Posts: 33
Check what Keyboard Type you have under "Prefs->Input", i think it's wrong...
mr_magnell is offline  
Old 24 May 2014, 09:42   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,531
Keyboard layout C joystick emulation is in use. Check Game Ports panel.
Toni Wilen is offline  
Old 24 May 2014, 17:05   #5
toddyamiga
 
Posts: n/a
Thanks... Yes I've turned that off now and works.
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Miami 3.0a keys burf2000 request.Apps 8 21 August 2012 10:12
Keys to maramon jonathan Games images which need to be WHDified 5 16 August 2012 02:47
Pg Up and Pg Dn keys on A1200 pjk11 support.Hardware 2 04 March 2012 11:38
A1000 keyboard-keys compatible with Cherry keyboard-keys? Centerguy support.Hardware 5 09 August 2010 00:56
Keyboard layout: missing keys hexaae support.WinUAE 27 28 January 2009 00:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16465 seconds with 11 queries