English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 07 May 2014, 15:08   #1
Registered User
Join Date: Feb 2010
Location: Helsinki, Finland
Posts: 36
JIT won't activate 2.8.0

Feel free to delete the post.

If you boot JIT OFF, and then turn it ON, it won't activate. Need to change processor + JIT ON for it to activate. So for example boot 040 JIT OFF -> change to 060 JIT ON and it works. Or boot 060 JIT OFF -> change to 040 JIT ON and it works.

I was worried first that JIT was now 10X slower
Nut is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 May 2014, 17:39   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 20,657
Looks like it got unreliable in 280b17. It works sometimes only..
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Picasso96, how to activate uaegfx driver ? Maverick357 support.WinUAE 7 21 February 2011 15:36
CD32 Compilation: How to activate double speed? lennonlives support.Hardware 2 28 September 2008 23:14
How to activate Untouchables cheat? Tim Janssen support.Games 9 03 March 2003 09:49
Trying to activate the cheat in Rock Star Ate My Hamster..... -ky- support.Games 3 04 August 2002 14:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11524 seconds with 11 queries