English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 17 July 2014, 17:45   #61
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
@gulliver: I would like to report that this did not fix my problem. I created a folder, opened it (seems fine). Then, I closed that drawer and when I re-clicked the folder icon again, I get a small dot like icon and the machine hangs, a moment later the screen inverts and reboots to a guru meditation. Forgot to note the number of guru meditation.

Switched back to standard icons and world becomes a safer place. Anything I can do to help you figure this out?

Last edited by ajack; 17 July 2014 at 19:58.
ajack is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 July 2014, 19:53   #62
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 1,730
Quote:
Originally Posted by ajack View Post
When I switch over to GlowIcons, I am unable to create a folder (drawer) via Workbench or more correctly, I can create one (using RA-N), but when I try to open ...
Indeed, there seems to be a conflict with the delayed loading of the selected icon image.

I will try to fix that ASAP.
PeterK is offline  
Old 17 July 2014, 19:56   #63
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
Quote:
Originally Posted by PeterK View Post
Indeed, there seems to be a conflict with the delayed loading of the selected icon image.

I will try to fix that ASAP.
Thanks Peter, looking forward to that...
ajack is offline  
Old 17 July 2014, 23:51   #64
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 1,730
Update to icon.library 46.4.361:

Hello ajack,

I hope this update will fix your problem.
PeterK is offline  
Old 18 July 2014, 04:14   #65
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
Quote:
Originally Posted by PeterK View Post
Update to icon.library 46.4.361:

Hello ajack,

I hope this update will fix your problem.

Sorry to sound stupid, but where can I get it from? Searched here and on aminet.net and I only found icon.library 46.4.359...
ajack is offline  
Old 18 July 2014, 04:19   #66
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 1,730
Here: (it's 46.4.362 already)

http://eab.abime.net/showthread.php?t=64079
PeterK is offline  
Old 18 July 2014, 13:25   #67
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
@PeterK:

I tried it on WinUAE and it seems to work correctly now, will update my actual A500 when I get home later tonight but can safely say this seems to work well now. Thanks for your assistance.
ajack is offline  
Old 18 July 2014, 14:16   #68
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 39
Posts: 1,498
Thank you PeterK
gulliver is offline  
Old 18 July 2014, 16:44   #69
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 1,730
Thanks a lot for your excellent BetterWB, gulliver.

Please, check my icon.library thread again, because I've uploaded 46.4.363 with another bugfix already.
PeterK is offline  
Old 18 July 2014, 16:56   #70
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
Quote:
Originally Posted by PeterK View Post
Thanks a lot for your excellent BetterWB, gulliver.

Please, check my icon.library thread again, because I've uploaded 46.4.363 with another bugfix already.
Wow! I'm impressed... Will running fcache v1.1 speed up the workbench even more?
ajack is offline  
Old 18 July 2014, 17:40   #71
utri007
mä vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 673
You have found very nice iconset I'm very pleased to over all config of BetterWB, it is a best possible prenistalled for low spec amigas.
utri007 is offline  
Old 18 July 2014, 20:57   #72
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
Happy to report I've updated my A500 with icon.library 46.4.363 and it's now working as expected. Seems to have a speedup as well, not sure if I'm dreaming but it sure feels that way!
ajack is offline  
Old 05 August 2014, 12:07   #73
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
Hi all,

I am looking to use a 16GB CF card with Kipper2k's A508 and was wondering if I can use PFS3-aio which comes with BetterWB? The plan is to create a 512MB FFS partition and install WB 3.1 and BWB 3.6 before I partition and format the rest of the CF card with PFS3-aio. Has anybody done this before? Anything I need to know beforehand? Thanks in advance...
ajack is offline  
Old 05 August 2014, 12:35   #74
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,751
Quote:
Originally Posted by ajack View Post
The plan is to create a 512MB FFS partition and install WB 3.1 and BWB 3.6 before I partition and format the rest of the CF card with PFS3-aio.
It is possible. I did it in the past without problems.
daxb is offline  
Old 05 August 2014, 12:54   #75
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
Quote:
Originally Posted by daxb View Post
It is possible. I did it in the past without problems.
Confirm you did this with the a508? Or you're saying the scsi.device from bwb 3.6 can handle > 4gb?
ajack is offline  
Old 05 August 2014, 13:03   #76
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
@gulliver:

Can I suggest you add FreeWheel from Aminet to BetterWB? Let users decide if they want to use it by changing the WBstartup.

http://aminet.net/package/util/mouse/FreeWheel
ajack is offline  
Old 05 August 2014, 20:07   #77
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,751
@ajack:
I can only confirm it on A1200 OS3.1 FastATA. --> Not using the full size of a HD and later (when I needed it) make a new partition. I don`t know a508.
daxb is offline  
Old 06 August 2014, 04:34   #78
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 39
Posts: 1,498
Quote:
Originally Posted by ajack View Post
@gulliver:

Can I suggest you add FreeWheel from Aminet to BetterWB? Let users decide if they want to use it by changing the WBstartup.

http://aminet.net/package/util/mouse/FreeWheel
Sounds pretty reasonable

Will be included in the next version/update.

You know, it is hard to keep up with PeterK´s work on icon.library. He is restless And with these new changes my alpha 3.8 update, seems to never cease to come to a release candidate.

Thank you for your suggestion
gulliver is offline  
Old 06 August 2014, 06:30   #79
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
Quote:
Originally Posted by gulliver View Post
Sounds pretty reasonable

Will be included in the next version/update.

You know, it is hard to keep up with PeterK´s work on icon.library. He is restless And with these new changes my alpha 3.8 update, seems to never cease to come to a release candidate.

Thank you for your suggestion
Tell me about it, if he was my boss, I'd call him a slave driver!
ajack is offline  
Old 08 August 2014, 13:20   #80
ajack
Registered User
ajack's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Malaysia
Posts: 114
If anyone is curious to know, when I used WB 3.1 with BetterWB 3.6 and PFS3-aio, I can format the CF card on my Amiga 500 with Kipper2k's A508 (8MB Fast RAM and CF-IDE interface) up to 8GB. Even though I used a 16GB CF card but the rest of the card automagically disappeared.

Will I get better results in an Amiga 1200? Is the a hardware limitation or a scsi.device limitation?
ajack is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BetterWB 3.4 gulliver News 21 17 April 2014 20:55
BetterWB 3.3 gulliver News 6 22 February 2014 13:38
BetterWB 3.2 released gulliver News 16 01 January 2014 20:33
BetterWB - release 2.0 gulliver support.Other 32 27 January 2012 23:35
BetterWB - release 1.0 gulliver support.Other 28 20 May 2011 17:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.21655 seconds with 12 queries