English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 17 April 2014, 00:01   #1
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,148
Programmed modes and integer scaling

Auto integer scaling not centers correctly (or breaks the auto-centering, I dont know...) the Workbench screen with AGA Productivity modes, does it works on your machine? (Toni, or anyone. )
Leandro Jardim is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 April 2014, 03:34   #2
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,148
Well... Here is what I get:

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Productivity.png
Views:	318
Size:	48.8 KB
ID:	39736  
Leandro Jardim is offline  
Old 17 April 2014, 08:26   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Not enough information, sorry. (and I am not so sure this has anything to do with 2.7.1/2.8.0 beta series anyway)

EDIT: Integer scaling (without "auto") won't and can't work correctly in some programmed modes.

Last edited by Toni Wilen; 17 April 2014 at 09:47.
Toni Wilen is online now  
Old 17 April 2014, 11:02   #4
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,148
Here is the config + logs:
Attached Files
File Type: txt winuae_debug.txt (63.5 KB, 55 views)
Leandro Jardim is offline  
Old 17 April 2014, 12:00   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Nothing to do with 2.7.1/2.8.0 betas. It simply isn't supported yet. Do not do it.

Why do you want to use hires mode in lores resolution? Programmed modes are supposed to be used with productivity applications, not to make really blurry display
Toni Wilen is online now  
Old 17 April 2014, 12:35   #6
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 38
Posts: 1,148
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Why do you want to use hires mode in lores resolution? Programmed modes are supposed to be used with productivity applications, not to make really blurry display
Yeah, it is a thing that I always knew, but I was reading the other thread on Productivity modes, and I thought that was a fun thing to test it on WinUAE, but unfortunately I forgot to disable the blurring filter and the aperture mask. He he.

EDIT: Ah, good you asked it, now I remember that I was enabling the auto integer scaling to provide a perfect square pixel size on all occasions for me to finally disable the filters (bilinear and blur) and mask.

Last edited by Leandro Jardim; 17 April 2014 at 23:28.
Leandro Jardim is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Integer scaling not pixel-perfect in 2.3.3 and 2.4.0 beta 21 Bonifacy support.WinUAE 11 08 September 2012 20:27
Integer Scaling FreakyDan support.WinUAE 3 12 May 2012 15:43
Scaling in RTG modes mark_k support.WinUAE 4 08 March 2012 15:57
Integer scaling bug Leandro Jardim support.WinUAE 2 14 February 2012 20:46
WinUAE Integer Scaling Crash Schlachtwerk support.WinUAE 1 11 November 2011 17:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18780 seconds with 12 queries