English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 27 December 2013, 12:32   #81
Steve
Kickstarter Addict!
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,119
I much prefer PDF's to Word documents so created a PDF version of the manual for those who don't have Microsoft Word and anyone else interested. It contains a header graphic of Putty himself and I've also tidied up some of the text in the document as it was a bit messy layout-wise. Its a secured document and can't be tampered with but printing is allowed. I would like to add more graphics but alas, don't have the time to source them. Enjoy.
Steve is offline  
AdSense AdSense  
Old 27 December 2013, 12:45   #82
wanderer
I want an A1000

wanderer's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Pac-Land
Posts: 654
Quote:
Originally Posted by Steve View Post
I much prefer PDF's to Word documents so created a PDF version of the manual for those who don't have Microsoft Word and anyone else interested. It contains a header graphic of Putty himself and I've also tidied up some of the text in the document as it was a bit messy layout-wise. Its a secured document and can't be tampered with but printing is allowed. I would like to add more graphics but alas, don't have the time to source them. Enjoy.
Erm... where is it? (tia)
wanderer is offline  
Old 27 December 2013, 12:55   #83
Steve
Kickstarter Addict!
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,119
Sorry, I realised I messed up the graphic image so Ive just redone it. Will be back n the zone in a few minutes.
Steve is offline  
Old 27 December 2013, 14:05   #84
john1979
Registered User
john1979's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: UK
Age: 38
Posts: 748
Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Sorry, I realised I messed up the graphic image so Ive just redone it. Will be back n the zone in a few minutes.
Thanks I agree with you on .docs although I think a straight .txt would be preferable over a .pdf when no images are required.
john1979 is offline  
Old 27 December 2013, 14:45   #85
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 133
Just installed the ADF's via WHD and WOW!!!!! stunning GFX and solid game play. Can't wait to transfer to my real Amiga A1200 (just saving up for ACA accelerator).

If this was the sort of quality games being produced at the end of the Amiga's commercial life (too short IMHO) just imagine if the Amiga had evolved as it should have?....but we all know how that story panned out!
fatboy is offline  
Old 27 December 2013, 15:47   #86
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 45
Posts: 1,230
Just installed it in my A1200 , really a great and fun game

Thanks a lot for this NEW amiga game
lolafg is offline  
Old 27 December 2013, 17:47   #87
alenppc
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Location: Canada
Age: 37
Posts: 660
I have to say that despite my initial thoughts, the game has issues on 68060 after all. While it runs from floppy on 060, the WHDLoad version freezes frequently and overall it runs slower than on 1200 with ACA1231.
alenppc is offline  
Old 27 December 2013, 20:44   #88
trydowave
Registered User
trydowave's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Watford UK
Posts: 739
Quote:
Originally Posted by Galahad/FLT View Post
^ this.

I appreciate that lots would have loved to have played it in the past, but the past is gone, and for whatever reasons it wasn't released, nothing can be done about it.

Let's just enjoy it for what it is and move on and not hold grudges, because there's plenty of other completed games that likely will never see the light of day.

Be thankful we have it, and not necessarily linger on just how long it took to get here.
I kind of like the fact that its getting released now. Think about it. A brand new, high quality game with great scores from all the Amiga mags released in 2013!

The Amiga homebrew scene isn't as vibrant as the C64s and we're lucky if we get a PD version of Snake or tanx once every blue moon.

I've never even played the demo of Putty Squad, so I installed the full WHDload version for the first time on my A1200 and had a go. Great stuff. Amazing to look at. Tight controls. What a gem and what a frigging great xmas gift.

Kudos to System 3 the EAB team who brought it too us and all the other members here on EAB. I'm sure our whining got this thing off the ground also

Last edited by trydowave; 27 December 2013 at 23:27.
trydowave is offline  
Old 27 December 2013, 22:12   #89
lukassid
Registered User
lukassid's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Surrey
Posts: 390
Looks nice
lukassid is offline  
Old 27 December 2013, 23:03   #90
haynor666
retro maniac

haynor666's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Tarnobrzeg/Poland
Age: 38
Posts: 1,462
Send a message via Skype™ to haynor666
Fantastic news !!! Thanks Galahad and system 3 for this nice present

I've never finished my SNES version so it's time to do this on amiga
haynor666 is offline  
Old 28 December 2013, 01:41   #91
leathered
Registered User

leathered's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: UK
Age: 41
Posts: 304
I've been laid up for a few days (usually happens at Christmas – but even before the booze) and get out of bed to find the world has changed somewhat! Great end to an amazing year for the Amiga!
leathered is offline  
Old 28 December 2013, 01:57   #92
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 41
Posts: 3,153
happy to see you back lielo.
turrican3 is offline  
Old 28 December 2013, 02:12   #93
Mequa
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: UK
Posts: 497
Smile

Wow, I come back to EAB after a hiatus and what do I find?

I got this running on my real A1200 with WHDLoad, and also found it runs just fine from ADF on WinUAE 2.7.0 with the built-in AROS ROM.
Mequa is offline  
Old 28 December 2013, 16:35   #94
Omolungo
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Livorno, Italy
Posts: 328
Whdload version requires last version of whdloa or does it run also with older versions? I have always WHDLoad 16.9
Omolungo is offline  
Old 28 December 2013, 16:47   #95
mailman
Zone Friend

mailman's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Warsaw/Poland
Age: 38
Posts: 2,270
Quote:
Originally Posted by Omolungo View Post
Whdload version requires last version of whdloa or does it run also with older versions? I have always WHDLoad 16.9
At least 17.0 is required.
mailman is offline  
Old 28 December 2013, 18:14   #96
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
The v16.9 is outdated for more and more games. Don't hold on old versions, only if a specific game won't work with newer WHDLoad versions. Get v17.2.
Retro-Nerd is offline  
Old 28 December 2013, 18:33   #97
Whitesnake
Martin Shaw

Whitesnake's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
Posts: 390
If anyone is curious, Putty Squad doesn't work on a CD32 with Floppy Drive. I tried multiple disks just to make sure.

It just locks up after 10 seconds of loading on the System 3 presents logo, Much like the Demo released back in the day and Cool Spot/Global Gladiators/Aladdin
Whitesnake is offline  
Old 28 December 2013, 18:36   #98
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 44
Posts: 6,603
Quote:
Originally Posted by Whitesnake View Post
If anyone is curious, Putty Squad doesn't work on a CD32 with Floppy Drive. I tried multiple disks just to make sure.

It just locks up after 10 seconds of loading on the System 3 presents logo, Much like the Demo released back in the day and Cool Spot/Global Gladiators/Aladdin
Are you able to load other games, as there should be zero disk related smilarities to the other twiddy games as his disk system was removed completely from putty squad.
Galahad/FLT is offline  
Old 28 December 2013, 18:45   #99
Whitesnake
Martin Shaw

Whitesnake's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
Posts: 390
Quote:
Originally Posted by Galahad/FLT View Post
Are you able to load other games, as there should be zero disk related smilarities to the other twiddy games as his disk system was removed completely from putty squad.
Yep, I've been able to load pretty much any game fine and many other AGA games such as The Lion King, Body Blows Galactic.
The only commonality I've found is all those games are by John Twiddy.

As I've mentioned in the past Global Gladiators and Cool Spot even crash when running the WHDLoad versions on a CD32.

I have heard stuff suggested that his games didn't like an external floppy drive?

Even on other Amiga setups.
Whitesnake is offline  
Old 28 December 2013, 18:55   #100
hansel75
Walk Off? Boolander!
hansel75's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gladstone Australia
Age: 42
Posts: 603
I couldn't resist with the pic
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Putty Banderas.JPG
Views:	189
Size:	196.4 KB
ID:	38433  
hansel75 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Putty Squad remake will not include 3.5" Amiga version :( SnrHiggers Amiga scene 335 26 December 2013 15:04
Do you want to see Putty Squad released for the Amiga? antonvaltaz project.aGTW 7 25 August 2010 14:37
Putty Squad / Silly Putty 2 pcGTW_Webmaster HOL contributions 14 24 February 2006 00:07
Putty Squad killergorilla HOL suggestions and feedback 2 09 March 2003 12:58
Putty Squad ???? RetroMan Looking for a game name ? 33 24 October 2001 15:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22277 seconds with 12 queries