English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 23 October 2002, 14:06   #1
littlecharva
 
Posts: n/a
Picasso 96 Problems

Hi,
I've just installed WinUAE and Picasso 96 on my PC, but I can't get Picasso 96 to work.

During startup I get the following error:

Picasso96: Could not create graphics board contect for 'uaegfx',
please check your Picasso96 installation!

When I installed Picasso96 I stuck with all the default values and checked the UaeGfx box.

Any ideas where I'm going wrong?

Littlecharva
 
AdSense AdSense  
Old 24 October 2002, 12:44   #2
blackcornflake
Moderator
blackcornflake's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Cereal box
Posts: 759
Here are two threads on this very subject, which should get the problem sorted:

http://eab.abime.net/showthread.php?s=&threadid=3930

http://eab.abime.net/showthread.php?s=&threadid=5555
blackcornflake is offline  
Old 24 October 2002, 14:42   #3
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Re: Picasso 96 Problems

Quote:
Originally posted by littlecharva
Hi,
I've just installed WinUAE and Picasso 96 on my PC, but I can't get Picasso 96 to work.

During startup I get the following error:

Picasso96: Could not create graphics board contect for 'uaegfx',
please check your Picasso96 installation!

When I installed Picasso96 I stuck with all the default values and checked the UaeGfx box.

Any ideas where I'm going wrong?

Littlecharva

Just give your Amiga a graphics card: add some RTG memory. If you have to check the uaegfx box, your config is not correct. The install script will find the graphics card automaticaly, if one is present.
thomas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Picasso IV and 17" LCD Dougal support.Hardware 5 08 September 2010 00:13
Picasso IV problems, messed up screen copperkid support.Hardware 4 16 March 2010 10:19
Picasso II Problems :( Highwayman support.Hardware 13 15 December 2006 21:55
picasso iv boot menu + flickerfixer problems Calgor support.Hardware 15 22 April 2006 13:38
Picasso II Oscar Castillo MarketPlace 3 10 February 2003 09:52

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10142 seconds with 11 queries