English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 20 June 2013, 18:25   #141
Rob 1
The Original Domainiac

Rob 1's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Stafford/UK
Age: 41
Posts: 1,291
Happy

How come the Hall of light is now working for me at my work computer (previously blocked)?

Has my IT dept dropped a bollock, or have you worked your magic again RCK??!!

Last edited by Rob 1; 20 June 2013 at 22:14.
Rob 1 is offline  
AdSense AdSense  
Old 20 June 2013, 22:02   #142
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by DH View Post
Just tried again when there was an unread post, and yes, I get exactly the same error.
Confirmed, it's broken
RCK is offline  
Old 21 June 2013, 01:10   #143
jman
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Italy
Posts: 303
Thanks for the update!
jman is offline  
Old 21 June 2013, 01:18   #144
DH
Global Moderator

DH's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: In a Pub
Age: 50
Posts: 3,977
Quote:
Originally Posted by RCK View Post
Confirmed, it's broken
This was working fine last night before I went to bed, so it's strange that it's suddenly stopped working

Of course you may have added a new product that interferes with it or has changed it, or updated a product that does the same, other than that I have no idea. Obviously you have probably already looked into this.

This is the 'Mark Forums Read' link that is currently on EAB:-

eab.abime.net/forumdisplay.php << I have checked this on our forum and it does exactly the same as it does on here, returns the same error.

whereas it should be something like this :-

eab.abime.net/forumdisplay.php?do=markread&????????

There is definitely some additional info being missed, and because the 'Mark Forums Read' links in the header and the navbar 'Quick links' are identical, this must be created elsewhere in vb, possibly using a vb phrase of some sort.
DH is offline  
Old 21 June 2013, 09:46   #145
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by RCK View Post
Yes, I can choose the kind of linking for EAB's inner links.

1 - Do not convert : http://eab.abime.net/894861-post130.html
2 - Replace : EAB Final Update
3 - Cursor popup: http://eab.abime.net/894861-post130.html (on mouse over: EAB Final Update)
4 - mix : http://eab.abime.net/894861-post130.html (EAB Final Update)

I change the option from (2) to (4), but not sure, full replace was also a good choice in my opinion, less obscur than 894861-post130
It was the option (4) who was breaking "Mark Forums Read", I roll back to (2) replace EAB's link with thread title to fix the problem
RCK is offline  
Old 21 June 2013, 10:33   #146
DH
Global Moderator

DH's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: In a Pub
Age: 50
Posts: 3,977
Cheers RCK

Always best to check what changes have been made recently. Strange how that has changed an embedded link
DH is offline  
Old 23 June 2013, 15:53   #147
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by rare_j View Post
There is a php error on this page on hol.

http://hol.abime.net/hol_search.php?..._publisher=474
Fixed, I think all the HOL problem was here because of PHP's XCache lib instead of APC.
RCK is offline  
Old 23 June 2013, 15:56   #148
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by haps View Post
I am a getting no image shown when HOL gets locked.
This one is now working correctly
RCK is offline  
Old 23 June 2013, 17:21   #149
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Nice upgrade RCK, great work and big thanks as always for EAB.

Sorry if you are already aware of this - I noticed that the main EAB forum page does not fill up the whole screen when not logged in - it leaves a 7cm blank space to the right. The main bar at the top fills the whole screen, just the main body of the forum page is affected. Once I'm logged in, it fills the whole screen.

Last edited by Bloodwych; 23 June 2013 at 18:35.
Bloodwych is offline  
Old 23 June 2013, 18:39   #150
DH
Global Moderator

DH's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: In a Pub
Age: 50
Posts: 3,977
Adverts Bloodwych mate, RCK has added adsence for guests and that space is being taken up by adverts

You must have Adblock enabled and that's why it's blank Switch that off and you'll see those horrible adverts lol
DH is offline  
Old 23 June 2013, 18:46   #151
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
lol DH, should have thought of that!!!!

Still, I guess if it pays a little towards EAB then fair enough.
Bloodwych is offline  
Old 23 June 2013, 19:00   #152
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Yes, I have added some adsense for guest to help me paying server hardware and hosting
I'm still tuning the ads position, and you will see them as blank area with adblock enable over abime.net
RCK is offline  
Old 05 July 2013, 17:10   #153
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 4,038
EAB board issues

is there another thread, collection issues with the messageboard already?
i did not found?

1) "Return to the page you were previously viewing"
viewing a thread , and login on this page, i get redirected to mainpage.

2) "Return to the page you were previously viewing"
after logout, i do not get redirected to the previous page - again mainpage.

both were working (IIRC) before the board update was done. is it just me?

Edit: @DH: ok.

Last edited by emufan; 05 July 2013 at 22:32.
emufan is offline  
Old 05 July 2013, 17:33   #154
DH
Global Moderator

DH's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: In a Pub
Age: 50
Posts: 3,977
@emufan
Moved to this thread as RCK suggests we notify of any problems since the update in here:-

Quote:
Originally Posted by RCK View Post
....so if you see some warning displayed when browsing abime.net, please leave a message in this thread so we can fix them. ....
DH is offline  
Old 08 July 2013, 03:42   #155
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,278
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
"Illegal string offset 'do' in [path]... on line 456".
This evening, for the first time, I saw this warning message displayed on my profile page.
prowler is offline  
Old 14 July 2013, 19:55   #156
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 4,038
Quote:
Originally Posted by emufan View Post
2) "Return to the page you were previously viewing"
after logout, i do not get redirected to the previous page - again mainpage.

both were working (IIRC) before the board update was done. is it just me?
i disabled "send referer" in my webbrowser - does work if i enable it
emufan is offline  
Old 14 July 2013, 22:57   #157
cugar124
Registered User

cugar124's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Belfast
Posts: 27
Thanks for all the hard work
cugar124 is offline  
Old 16 July 2013, 16:18   #158
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by RCK View Post
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
I'm still seeing this warning message occasionally before the Who's Online page is displayed.
Yes, I wasn't able to fix this one and reported it to vB team, have to wait
This bug is now fixed, who is online page should no more display this warning
RCK is offline  
Old 16 July 2013, 16:34   #159
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by emufan View Post
is there another thread, collection issues with the messageboard already?
i did not found?

1) "Return to the page you were previously viewing"
viewing a thread , and login on this page, i get redirected to mainpage.

2) "Return to the page you were previously viewing"
after logout, i do not get redirected to the previous page - again mainpage.

both were working (IIRC) before the board update was done. is it just me?

Edit: @DH: ok.
I could not reproduce this one
I was here http://eab.abime.net/news/69495-eab-final-update-8.html and login / logout / login without problem, staying in the thread.

Could you try again and give me more detail to reproduce the bug ?

Thanks
RCK is offline  
Old 16 July 2013, 17:04   #160
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
This evening, for the first time, I saw this warning message displayed on my profile page.
I think this one is also resolved (same bug that for who is online)
If you see it again, try to screenshot it
RCK is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EAB File Server structure update TCD project.EAB File Server 38 18 November 2010 07:49
EAB Multi Platform League - Special Round 2 - Final Fight 2 & 3 (SNES) TCD EAB's competition 82 06 December 2009 12:32
EAB Games League Season 1 Round 10 FINAL Vote Graham Humphrey EAB's competition 2 20 November 2007 18:59
AmigaOS 4.0 The Final Update available P-J News 43 22 January 2007 10:40
Napalm - Final Update (1.5?) Calo Nord support.Games 4 23 April 2005 15:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22698 seconds with 12 queries