English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 07 June 2013, 20:36   #81
Kitty
Canít rain all the time..

Kitty's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London UK
Posts: 1,503
Thanks RCK mobile and eab regular theme both working much better now on my mobile
Kitty is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 June 2013, 22:59   #82
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,280
Quote:
Originally Posted by RCK View Post
- "Who is watching" thread feature activated again
Thanks, RCK!
prowler is offline  
Old 07 June 2013, 23:30   #83
Lonewolf10
AMOS Extensions Developer
Lonewolf10's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: near Cambridge, UK
Age: 38
Posts: 1,917
Quote:
Originally Posted by john1979 View Post
Eab works okay for me if I jump straight to a forum.

Just http://eab.abime.net gives "Page not found"

Edit:
Never mind, had to clear firefox cache, bizarre.
Was it just "page not found" text in top-left corner, or the whole firefox one in centre of screen, with suggestions on how to rectify it? If it was the former, I got that once the other day, but EAB has worked perfectly fine for me since then
Lonewolf10 is offline  
Old 08 June 2013, 17:00   #84
Mrs Beanbag
Glastonbridge Software
Mrs Beanbag's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Edinburgh/Scotland
Posts: 2,202
Glad to be back!

But what is meant by "### PASTE YOUR ADSENSE CODE HERE ###" when I wasn't logged in?
Mrs Beanbag is offline  
Old 08 June 2013, 17:16   #85
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Posts: 2,928
From OP:
- In order to support server and new hardware cost, I have added some AdSense ads for GUEST only.
Retroplay is offline  
Old 08 June 2013, 17:47   #86
slaapliedje
Registered User
slaapliedje's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Utah, USA
Posts: 136
You went from PHP 5.2 to PHP 5.4? Does that mean you went from Debian Lenny to Debian Wheezy? If so, you're a braver man than I! I would have gone to Squeeze first, then Wheezy, but then again you probably should have upgraded to Squeeze a year or so ago when Lenny dropped security support.

Anyhow, it's awesome that it's back up! Seems about 75% of the solutions I was searching for the other day pointed to eab, and since it was down, I hopped on IRC to see if any help was needed, but it looks like you took care of it. Awesome.

I know I've once or twice had issues with the UUIDs not being updated because I accidentally said 'no' to automatically fix them when updating Grub, that sounded to me like that's what the issue was with md0 not mounting right.

slaapliedje
slaapliedje is offline  
Old 09 June 2013, 01:00   #87
dJOS
Registered User

dJOS's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Melbourne, Australia
Posts: 856
Umm, why am I getting all these "link back" emails to subscribed threads?
dJOS is offline  
Old 09 June 2013, 01:17   #88
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,280
Quote:
Originally Posted by dJOS View Post
Umm, why am I getting all these "link back" emails to subscribed threads?
Thanks for reporting this.

Since the recent update, the GMs have been notified of all LinkBacks appearing in threads, because they require approval before they are made visible to all forum users.

LinkBacks awaiting approval have been amassing since the update, while we have become accustomed to the new forum features.

I have just approved all the outstanding LinkBacks in one fell swoop to avoid them building up to the point where they become unmanageable. I'm sorry, I hadn't realized that this would trigger an avalanche of emails directed at thread subscribers. This will only happen just this once, due to the backlog I have just cleared.

I didn't have time to check all the links this time, so if anyone finds any of them objectionable, would they please report them, so that we can delete them. This will have to be done by PM to any of the GMs, as there doesn't seem to be a separate mechanism for reporting LinkBacks. Thankyou.

Last edited by prowler; 09 June 2013 at 01:27.
prowler is offline  
Old 09 June 2013, 01:25   #89
dJOS
Registered User

dJOS's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Melbourne, Australia
Posts: 856
Ok cheers
dJOS is offline  
Old 09 June 2013, 01:52   #90
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,280
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
"Illegal string offset 'do' in [path]... on line 456".
I'm still seeing this warning message occasionally before the Who's Online page is displayed.
prowler is offline  
Old 09 June 2013, 10:44   #91
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
I'm still seeing this warning message occasionally before the Who's Online page is displayed.
Yes, I wasn't able to fix this one and reported it to vB team, have to wait
RCK is offline  
Old 09 June 2013, 11:27   #92
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by slaapliedje View Post
You went from PHP 5.2 to PHP 5.4? Does that mean you went from Debian Lenny to Debian Wheezy? If so, you're a braver man than I! I would have gone to Squeeze first, then Wheezy, but then again you probably should have upgraded to Squeeze a year or so ago when Lenny dropped security support.

Anyhow, it's awesome that it's back up! Seems about 75% of the solutions I was searching for the other day pointed to eab, and since it was down, I hopped on IRC to see if any help was needed, but it looks like you took care of it. Awesome.

I know I've once or twice had issues with the UUIDs not being updated because I accidentally said 'no' to automatically fix them when updating Grub, that sounded to me like that's what the issue was with md0 not mounting right.

slaapliedje
I first try to upgrade to Squeeze, but the mdadm raid was unable to autostart my raid, and after 24h of testing / debugging / fixing intitramfs / check uuid, I decided to took the server at home and reinstall from scrach Wheezy release
RCK is offline  
Old 09 June 2013, 20:17   #93
Paul_s
needs more ice cream

Paul_s's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Amigaville
Age: 39
Posts: 3,162
RCK, your virtual flowers/internet marsbar are in the post

Thanks chap you're the best
Paul_s is offline  
Old 09 June 2013, 23:24   #94
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,280
Is it just me, or is everyone seeing all threads paginated at 30 posts per page from today?

This cannot be overridden with Control Panel options, so if this is the new forum default, is there a good reason why it has been changed? The thread pagination was previously set at 40 posts per page for as long as I can remember.

In moderating forums, I have often added a quote to the first reply on a new page to make it more clear what the reply refers to and the new pagination will make that effort rather pointless.
prowler is offline  
Old 10 June 2013, 08:35   #95
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
"Social groups" is missing from Quick Links -menu.
Bamiga2002 is offline  
Old 10 June 2013, 09:01   #96
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
It's now under 'Community' (same with members and moderators).
TCD is offline  
Old 10 June 2013, 11:23   #97
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
Is it just me, or is everyone seeing all threads paginated at 30 posts per page from today?
Confirmed: It was 40 and I decreased it to 30 for everyone.
I change this to save CPU power. (Our server load average is still too high)
RCK is offline  
Old 10 June 2013, 11:41   #98
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 39
Posts: 2,856
I will try with 20 posts before page split to see % of CPU improvement. (most of forums split page after 15 posts by default)
RCK is offline  
Old 10 June 2013, 18:12   #99
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
I've just found something weird.

On clicking the following link (or any EAB link)

http://eab.abime.net/support-other/6...tml#post886336

The page loads instantly and displays this in the foorer:

"Page generated in 0.28632 seconds with 12 queries"

However, if I click that link from Mibbit it takes MUCH longer and display this in the footer:

"Page generated in 10.42666 seconds with 12 queries"
killergorilla is offline  
Old 10 June 2013, 22:46   #100
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,280
Quote:
Originally Posted by RCK View Post
Confirmed: It was 40 and I decreased it to 30 for everyone.
I change this to save CPU power. (Our server load average is still too high)
Quote:
Originally Posted by RCK View Post
I will try with 20 posts before page split to see % of CPU improvement. (most of forums split page after 15 posts by default)
Ah, so that's the reason! I hadn't realized it loaded the CPU to that extent!

In that case, 20 posts per page is actually preferable to 30 for two reasons, because then at least the original page breaks are preserved too!
prowler is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EAB File Server structure update TCD project.EAB File Server 38 18 November 2010 07:49
EAB Multi Platform League - Special Round 2 - Final Fight 2 & 3 (SNES) TCD EAB's competition 82 06 December 2009 12:32
EAB Games League Season 1 Round 10 FINAL Vote Graham Humphrey EAB's competition 2 20 November 2007 18:59
AmigaOS 4.0 The Final Update available P-J News 43 22 January 2007 10:40
Napalm - Final Update (1.5?) Calo Nord support.Games 4 23 April 2005 15:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.34554 seconds with 12 queries