English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

Thread Tools
Old 04 May 2013, 20:58   #1
Only Amiga!

manic23's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: Bromley, Kent
Age: 47
Posts: 443
State of the Art Fault

Every time I hit F10 to exit the WHDLoad State of the Art Demo I get the following error. I am using a real Amiga, See spec in sig. Any ideas what this means?

Exception "Access Fault" ($B008)
PC = $6BF7B49E (Slave $49E)
Instruction Stream fault on $190E06CC

Edit: the same error happens under emulation on my Mac with FS-UAE, so I don't think it is a hardware error.

Last edited by manic23; 04 May 2013 at 21:44.
manic23 is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
State of the art on a Vic-20 !!! DDNI Amiga scene 6 20 October 2015 22:54
Don't you want my state of the art? :) Kada Nostalgia & memories 5 05 May 2011 10:32
State of the Art... Djay support.WinUAE 2 02 December 2002 15:51
State of the Art [Spaceballs] Djay request.Demos 2 01 September 2002 16:12
Looking for a demo like State of the Art Riempie request.Demos 9 29 August 2001 20:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15598 seconds with 11 queries