English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 02 October 2002, 03:39   #1
unregistered
 
Posts: n/a
Aiab Slow

Hi

AIAB is real slow in displaying icons I have my CPU slider set to 3 because anything lower crashes games. Setting the slider to 1 improves speed significantly. I upgraded my CPu from a 1000mhz Duron to an 1800+ Athlon xp but this gave me no improvement.. surely a amiga 1200 would display icons faster than this when running this software..
 
AdSense AdSense  
Old 02 October 2002, 07:08   #2
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,909
Works great here using JIT
Akira is offline  
Old 02 October 2002, 07:18   #3
@UAE
Registered User
@UAE's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Dubai UAE
Posts: 157
Send a message via ICQ to @UAE
Hi
d u have antivirus installed on XP ?if so , try to disable it .
@UAE is offline  
Old 02 October 2002, 10:16   #4
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Under CPU, try using "Fastest Possible, but maintain chipset timing" option. I never use the CPU slider.

Also I have not had any problems with winuae while having Norton AntiVirus and Norton Personal Firewall 2002 enabled.
Paul is offline  
Old 02 October 2002, 11:13   #5
CPC464
Junior Member
CPC464's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: York
Age: 47
Posts: 393
Send a message via ICQ to CPC464 Send a message via AIM to CPC464
Paul Said

Quote:
Also I have not had any problems with winuae while having Norton AntiVirus and Norton Personal Firewall 2002 enabled.
I must agree this should have nothing to do with the speed problems.

An Athlon XP 1800 Should be running this fine ?? What Operating system are you running ??

Also I would check the SYSTEM CONFIGURATION UTILITY and see what and exactly how much you have running is your startup

Maybe you should register with the board then you would be able to Upload the config you are using to the Zone so we could check it out
CPC464 is offline  
Old 05 October 2002, 19:29   #6
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
AIAB was made when 0.8.17 or even earlier was new. Using those config files with 0.8.21 or later usualy disables JIT buffer. Enable JIT and WinUAE will fly.
thomas is offline  
Old 06 October 2002, 23:58   #7
Ryan_clemens
Gold Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: New Zealand
Age: 38
Posts: 67
timing

fastest possisble with JIT is fast but crashes some games..
using the cpu slider JIT seems to do nothing at all.. why is this?
Ryan_clemens is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aiab 10.6 cobhc request.Other 113 28 July 2013 01:15
Aiab adzmr2 request.Apps 3 24 February 2010 15:13
Old aiab user Kitty Amiga scene 18 18 December 2009 22:19
Aiab spannernick support.Apps 10 29 June 2007 00:58
Aiab Unregistered New to Emulation or Amiga scene 2 26 November 2004 18:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22209 seconds with 11 queries